sâmbătă, 2 august 2014

SPECTACOL AMICAL!

VENUS INDEPENDENȚA - Înainte Modelu 2-3 (meci amical)



     Meci tare sâmbătă pe VENUS ARENA, unde Venus Independența și  Înainte Modelu (proaspăt promovată în liga  aIII-a) au continuat seria partidelor amicale pentru pregătirea noului sezon competițional.
     Antrenorii celor două echipe, Ilie Zeciu și Vali Petrescu, au avut ocazia să testeze o serie de jucători noi precum și diverse formule de joc.
     A ieșit un meci extrem de spectaculos cu 5 goluri, faze spectaculoase, o sumedenie de ratări și două echipe extrem de puternice.
     Fanii Venusului au avut ocazia să vadă la lucru cel mai important transfer al echipei din această vară, Csaba Borbely, dar și alte achiziții ce promit un sezon de excepție pentru echipa noastră.
     Ca și în partida cu CSM Oltenița, Venus și-a creat ocazii numeroase însă a ratat foarte mult, iar apărarea pare a fi visătoare. Aecst lucru poate fi însă îmbunătățit pe măsură ce echipa se omogenizează. Este adevărat că din echipa noastră au lipsit câțiva jucători importanți, însă toți componenții lotului trebuie să joace la capacitate maximă și să lupte pentru un post de titular.
     Transferurile realizate până acum par a fi exact pe posturile deficitare, îmbinarea tinereții unora dintre jucători cu experiența lui Borbely, Turcu sau Badea putând fi cheia succesului în sezonul ce urmează.
     Sâmbătă cu începere de la ora 17.30, pe stadionul din Independența, Venus dispută prima partidă oficială din acest sezon, meci din etapa a doua a Cupei României - faza județeană.  Adversar urmează să fie FC Independența, a doua echipă a comunei.
      Așadar sâmbătă se anunță un nou meci spectacol între FC Barcelona de Călărași și Espanol de Călărași, așa cum sunt alintate cele două formații din Independența de iubitorii fotbalului călărășean.

5 comentarii:

  1. Pe sport calarasean spune ca FC Independenta are meci acasa cu Dunarea Gradistea iar Venus Independenta joaca pe terenul celor de la Zarea Cuza Voda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial asa a fost dar s-a modificat si se va juca un meci istoric in cupa romaniei intre doua echipe din aceeasi localitate speram sa fie un meci frumos pentru spectatori.

      Ștergere
  2. S-a schimbat, lucru anuntat chiar si pe site-ul mentionat de tine. Pe blogul echipei noastre gasesti totdeauna cele mai noi si corecte stiri despre echipa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare,pentru ca nimeni nu mai vb de juniori.Nea Lili a plecat de la echipa?Ce obiectiv aveti?

    RăspundețiȘtergere
  4. jucator advers FC Independenta8 august 2014 la 19:39

    va garantam un meci spectaculos , vom da totul pe teren , suntem constieti ca plecati cu prima sansa dar ne vom incerca norocul :D ..sper sa fie un meci de care se va tine minte multi ani de acum incolo :) ..va promitem un meci fabulos ;)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .