vineri, 25 iulie 2014

CE PREGĂTEȘTE VENUS?



     Sezonul 2014-2015 bate la ușa iar principalele echipe din campionatul județean se pregătesc de competiție. Venus Independența trebuie să păstreze tradiția ultimelor sezoane și să încerce din nou câștigare atitlului de campioană județeană.
     În acest sezon principala favorită pare echipa din Oltenița, care îl are la conducere pe Virgil Bogatu și care a investit masiv în împrospătarea lotului de jucători.
     Oficialii echipei noastre nu stau însă cu mâinile în sân. Astfel, Voinescu, Badea, Dorobanțu și Lambă și-au prelungit contractele cu echipa noastră iar sâmbătă, în meciul cu Grădiștea (o glumă proastă!), au fost testați mai mulți jucători. De asemenea, se încearcă menținerea în cadrul echipei a lui Cristi Turcu, cel mai galonat jucător care a evoluat vreodată în campionatul județean și de pe urma căruia Venus ar putea profita atât ca fotbalist cât și ca membru al staff-ului tehnic (detalii…).
     În partida din data de 26 iulie 2014 de la Oltenița urmează să fie testați și alți jucători, intenția conducerii fiind de a întineri lotul și de a aduce un aer proaspăt în cadrul echipei.

     Totuși oficialii echipei pregătesc o nouă lovitură de imagine dar care să și aducă un plus valoare echipei.      
     Deocamdată totul este ținut secret însă speculațiile se țin lanț: oare să revină Bică Marian la Venus, să fie vorba despre Fane Porumbel cel adulat de suporterii echipei, de celebrul "Bujie", piesa lipsă a unui mecanism inexistent, sau de aducerea lui Răzvan Vișan de la Ciocănești, cel care tânjește după o echipă la care să obțină și performanțe? Să fie vorba despre Bălgrădean și Rus proaspăt concediați de Dinamo sau de Daniel Georgievski rămas fără contract după despărțirea de Steaua, fiind cunoscut faptul că și Venus caută un fundaș dreapta?
     Nimeni nu știe ce pregătesc oficialii echipei dar totul devine interesant și suporterii nu au somn și nu contenesc cu întrebările pe blogul echipei – CARE ESTE MARE A LOVITURĂ?

     Răspunsul îl vom afla toți sâmbătă în amicalul cu Oltenița!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .