sâmbătă, 15 februarie 2014

MULTE GOLURI PUTINE CONCLUZII

Meci amical

Cuza Vodă - VENUS INDEPENDENȚA 1-11

     Sâmbătă la Cuza Vodă, Venus Independența a susținut un meci amical dificil dar extrem de util în compania echipei din localitate. Partida programată inițial pentru ora 14.00 a început la ora 15.00, toți cei prezenți la meci fiind interesați de rezultatul alegerilor pentru șefia AJF Călărași.
     Meciul nu a avut istoric și a devenit neinteresant destul de rapid din cauza diferenței mult prea clare de valoare. Sigurul pus în dificultate a fost antrenorul Ilie Zeciu, nevoit să cântărească evoluțiile portarilor aflați în probe și să ia o hotărâre în privința acestora.
   Pentru Venus urmează călătoria la munte, team-buildingul organizat de conducere la finalul săptămânii, în așteptarea unei decizii în privința datei de începere a returului. În situația în care mai este nevoie de organizarea unui meci amical și pentru a se respecta algoritmul de până acum, probabil Venus ar urma  să joace împotriva echipei din Dragalina!
.

5 comentarii:

  1. trei zile, doua miute si un meci, intrati in istorie cu un asa "cantonament" :-)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca esti destul de informat. Cumva ai fi vrut ca si echipa ta sa faca ceva la munte si iar ai luat tzeapa?

    RăspundețiȘtergere
  3. (pentru falsul Ionut) lotul a primit intariri in fenomenalul stagiu... un jucator sa facut remarcat prin picioarele sale lungi si un tatuaj interesant

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .