duminică, 16 februarie 2014

SEMNE BUNE ANUL ARE!

MECI AMICAL


VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Agricola Borcea (juniori) 6-1


     Astăzi, pe terenul din satul Potcoava, elevii conduși de Dan Giurcan și Lili Radu au susținut un prim meci amical în vederea pregătirii returului. Adversar a fost Agricola Borcea, formație clasată pe locul 3 la finalul turului, la două puncte distanță de Venus.
     Jocul s-a desfășurat pe durata a trei reprize de 30 de minute, prilejuind antrenorilor ocazia de a vedea la lucru jucătorii aflați în probe dar și pentru a testa diverse sisteme de joc.
     Venus a dominat permanent partida, a demonstrat că este o echipă puternică chiar dacă calitatea terenului a influențat evoluția jucătorilor. Până la începutul returului mai sunt însă multe lucruri de pus la punct iar cei doi antrenori au ocazia să remedieze eventualele erori pe parcursul antrenamentelor viitoare.
     Pentru juniorii Venusului urmează o nouă săptămână cu antrenamente iar sâmbătă începând cu ora 14.00 partida de verificare în compania echilei similare din Lehliu Gară.

4 comentarii:

  1. echipa de duminica este echipa definitiva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil dupa meciul amical de sambata se definitiveaza lotul. Decizia apartine exclusiv celor doi antrenori dar depinde si de situatia contractuala a jucatorilor care doresc sa ajunga la Venus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari copii si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce se mai aude de la echipa?(juniori si seniori).Veniri,plecari?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .