sâmbătă, 11 mai 2013

SALUTATI CAMPIOANA !

             
                     Dunarea Ciocanesti - VENUS INDEPENDENTA 2-4
                                            ( Dorobantu , Badea 3 )




Orgolii, ambitii, spectacol, acestea erau cele 3 ingrediente pentru meciul anului in liga judeteana. Dunarea Ciocanesti si Venus Independenta dadeau piept pentru a demonstra cine e stapana ligii in acest an. Venus venea pe stadionul din Ciocanesti cu un moral ridicat, instalata in fruntea clasamentului inainte de acest meci si cu un avantaj zdrobitor al meciurilor directe - campioana la zi venea sa puna capat tuturor speculatiilor printr-o victorie. Victorie ce avea sa fie recunoscuta la finalul partidei drept meritata de formatia din Independenta chiar de adversara sa. Conducerea, antrenorul, jucatorii plus exeprienta acestora nelasand nicio speranta echipei ce a sperat la primul loc tot campionatul .

"CIOCANITI" DE BADEA !
Meciul incepe cu ocazii de ambele parti , Badea trece pe langa deschiderea scorului in minutul 8 atunci cand rateaza lovitura de cap din 10 metri singur cu portarul . De partea cealalta Dan Condei se vede salvat de bara din stanga sa la un sut al adversarilor.
Nu trece mult timp si vine golul , minutul 18 aduce pentru prima data modificarea pe tabela , Baraitaru centreaza perfect in fata portii pentru Badea ce reia cu calm din 6 metri cu latul in plasa portii declansand isteria in tabara Venusului. Asadar 0-1 !
Urmeaza apoi o serie de ratari - mai intai Badea trece pe langa dubla , Oprea Adi rateaza de putin tinta din 8 metri. Ciocanesti rateaza si ea egalarea la o minge ce se scurge de putin pe langa poarta dar in minutul 30`  pentru echipa gazda vine izbavirea cand din 10 metri desprins neasteptat de usor dintre aparatorii Venusului, atacantul Dunarii suteaza puternic sub bara.
Inainte de ultimul fluier al reprizei Venus isi trece in cont inca trei ocazii rare, mai intai Baraiatru suteaza spre viclul portii de unde portarul advers scoate cu un reflex uluitor, apoi Badea si Oprea nu gasesc plasa din 6 metri cu suturi in portarul Ciocanestiului.
Incepe repriza a doua cu un Venus incisiv iar dupa numai 7 minute de joc, in minutul 52 Dorobantu ia o actiune pe cont propriu ridiculizandu-si adversarul direct si suteaza puternic pentru 1-2 de la 20 de metri, declansand din nou nebunia in tabara noastra.
Nu trec decat 5 minute de la golul briliantelor ca Venus loveste din nou: Badea pleaca spre poarta nestingherit, ajunge la 16 metri acolo unde trimite cu interiorul un sut plasat la coltul lung marind avantajul la doua goluri pentru campioana la zi. Tabela arata 1-3!
In minutul 62 se petrece cea mai controversata faza a partidei, o decizie haioasa a centralului e pe cale sa strice un meci frumos. Omul in negru inventeaza un fault si il muta in careu dictand penalty pentru gazde , lumea prezenta la meci ramanand stupefiata. Dupa 5 minute bulversante pentru acesta in care a aratat si anulat cartonase galbene pe motiv ca nu stie cine a comis asa-zisul "fault" se hotaraste executarea penaty-ului . Bate Zena si marcheaza cu mari emotii dupa ce Dan Condei ghicise coltul deviand mingea in plasa laterala. Asadar 2-3!
Imediat dupa gol se mai intampla un lucru ciudat, Baraitaru vede al doilea cartonas galben in decurs de 2 minute si paraseste terenul lasand Venus in minus 25 de minute.
Cand toata lumea se astepta ca trupa lui Ticu sa revina pe tablela cu un om in plus, Venus mai da un tun, de data asta tunul final. In minutul 80` "meseriasul" Badea mai demonstreaza o data de ce a jucat multi ani in liga a 2-a atunci cand trimite un sut cu explozie imediata la coltul scurt din 16 metri, stabilind scorul final si campioana judeteana in proportie de 99% .
Finalul partidei ii gaseste pe jucatorii gazda in lacrimi uitandu-se in gol la hora bucuriei incinsa de jucatorii Venusului la cercul terenului .

Cu aceasta victorie Venus isi securizeaza locul 1 avand 4 puncte avans inainte cu 5 etape de finalul campionatului , meciuri relativ usoare daca ne uitam ca echipele cu care urmeaza sa joace sunt clasate in partea a doua a clasamentului .






7 comentarii:

  1. Felicitari,dar un clasament al marcatorilor ligi tractoristilor sau al echipei nu puneti?

    RăspundețiȘtergere
  2. ULTRAS BOYS VENUS13 mai 2013 la 09:18

    BADEA E UN ADEVARAT ATACANT NU DEGEABA A JUCAT LA ACS BERCENI ........SE VEDE CLASA LUI SI LA MECIUL DE BARAJ EU AM INCREDERE IN ECHIPA CA VOM CASTIGA SI ANUL ACESTA BARAJUL PENTRU PROMOVAREA LA LIGA A3A.......SI VREAU SA IL REMARC SI PE ALEXE CONSTANTIN UNUL DIN PREFERATII ULTRASILOR DIN INDEPENDENTA....FORTZA VENUS SI IMI PARE RAU PENTRU CIOCANESTI DAR SA VAZUT CA VENUS A FOST MAI BUNA...SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  3. Tarenpulos Grecu13 mai 2013 la 18:19

    Difernta mare in favoarea Venusului,cred ca te-ai convins si tu dom Profesor(de carton)si ai puterea sa recunosti public valoarea echipei din Independenta,si in viata ta sa nu mai maninci kk pe la presa ca Venus cistiga numai cu ajutorul arbitrilor.Pina atunci Pa dom profesor Zicu(te-am scris cu Z sa te simti BINE)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cand te gandesti ca in pauza competitionala, asa zisii suporteri ai Venusului , contestau valoarea lotului si cereau intariri pe Porumbel, Catana si nu mai stiu ce "vedete" ...Felicitari Condei,Musty,Cinaru,Tarabasanu,Alexe,Voinescu,Razvan, Doru,Motorina,Badea,Pisa,Teo si tuturor celor ce v-am uitat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cu vedetele alea a castigat barajul anul trecut. Felicitari echipei pentru rezultat.

      Ștergere
  5. daca ilie zeciu ar folosi pe benzile laterale cuplurile Mustata-Baraitaru si Iordache-Dorobantu parerea mea e ca ar fi echipa ideala.daca folosea acesti jucatori de la inceputul meciului cu ciocanesti parerea mea ar fi fost ca scorul ar fi fost mult mai mare.oricum venus e cea mai valoroasa echipa din judet.bafta multa la baraj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gura vezi ca Porumbel juca doar dupa ce echipa conducea cu 2, 3-0 , pana atunci nici nu se vedea. Nu vezi ca la onoare nu se aude nimic de el , asta pentru ca nu are cine sa`l scoata . Nu mai are un Motorina , un Piron, un Mihaitza ... Cum de fapt si Catana nu a impresionat cu nimic la noi in timp ce Mustata a stat 1 an rezerva. La baraj Catana avea tensiunea 500 cu 3 . Anul asta chiar e echipa competitiva, au spulberat tot. BAFTA LA BARAJ BAIETI .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .