luni, 20 mai 2013

TOT MAI APROAPE DE SARBATOARE



                   VENUS INDEPENDENTA - Agricola Borcea 10-2
             (Oprea Adi 4 , Voinescu 2 , Badea , Alexe , Coman , Petcu )


Agricola Borcea venea pe superbul stadion din Independenta cu gandul sa nu fie umilita, iar de ce ia fost frica nu a scapat. Briliantele lui Ilie Zeciu au trecut ca acceleratul prin gara de jucatorii agricolei umilindu-i pe acestia cu un devastator scor 10-2.
Dupa primele 45 de minute tabela arata scorul de 5-1 , golurile echipei noastre fiind marcate de Badea cu o reusita , Oprea Adi si Voinescu cu cate o dubla.
A doua repriza s-a disputat dupa acelasi model , Oprea Adi a mai introdus de doua ori mingea in poarta , Alexe , Petcu , Coman modificand si ei tabela la un neverosimil scor de 10-2 .

Aceasta victorie fara istoric coraborata cu semi-esecul Ciocanestiului duce Independenta la un pas al 3-lea titlu judetean consecutiv . In acest moment Venus se afla pe primul loc la 6 puncte distanta de ocupanta locului doi inainte cu 4 etape de finalul campionatului.

Judetul cu care Calarasiul a fost imperechiat pentru barajul de promovare si-a desmnat si ea castigatoarea. Unirea Casimcea este matematic campioana dar nu ea va reprezenta Tulcea la baraj. Detinatoarea locului 2 Izbanda Mihail Kogalniceanu va intalni pe Venus Independenta in data de 19 iunie deoarece campioana Tulcei nu detine dreptul de a promova.

La meciul disputat sambata la Independenta oficialii clubului tulcean au fost si ei prezenti la meci filmand partida pe intreaga sa durata pentru a incerca sa obtina cat mai multe informatii despre jucatorii codeni. Ieri la amiaza Ilie Zeciu a  intors si el vizita celor de acolo , urmarind de la fata locului meciul pe care Izbanda la disputat pe terenul celor din Casimcea scor 4-2 pentru noua campioana.




Un comentariu:

  1. Se observa ca la Independenta este mai iubita echipa de juniori(probabil din cauza rezultatelor)deoarece cine intra pe sait si citeste primul art.nu stie ca mai exista si al doilea despre "amaritii"de seniori.Un sfat daca i-mi permiteti;Lasat-i sa apara art. despre seniori si dupa aceea scriti despre juniori si conducatorii lor.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .