sâmbătă, 23 martie 2013

"INAINTE" SPRE TITLU !

                                       

                              Inainte Modelu - VENUS INDEPENDENTA 0-1
                                                    ( Voinescu )


Era ora 14.00 iar lumea incepea sa apara usor usor la stadion dar nu pe terenul principal ci pe terenul secund al Dunarii acolo unde Modelu plina de sperante isi programase meciul cu gandul ca va incurca tesatura de pase pentru care Venus e recunoscuta in judet datorita terenului parca bombardat cu trotil inainte de startul meciului. In vestiarul Independentei briliantee musteau de incredere , era meciul de care putea depindea in mare parte soarta campionatului in caz ca trupa lui Zeciu facea un pas gresit.
Montati foarte bine de la cabine , campioana judeteana incepe in forta partida iar in minutul 3` la o pasa printre fundasii adversi Oprea Adi este faultat la marginea careului de un fundas modelean in calitate de ultim aparator. Fara a ezita un moment arbitrul constantean indica lovitura libera si cartonas rosu , decizie cat se poate de corecta , gazdele neintelegand nici acum ca si in minutul 3 poti fi eliminat...

Din acel moment Venus aresteaza mingea pe toata durata partidei incercand sa desfaca apararea adversa pusa pe doua linii in propria jumatate. Oprea Adi trece pe langa deschiderea scorului in doua randuri cu un sut puternic si o lovitura de cap ambele scoase de portarul modelean.

La pauza Ilie Zeciu vine cu indicatiile necesare indemnand jocul la calm pentru ca golul va venii mai devreme ori mai tarziu. Independenta incepe repriza a doua exact cum a terminat , adica atacand iar in minutul 50` Oprea Adi iroseste o ocazie mare ratand singur cu portarul la o faza in  care a scapat singur de la jumatatea terenului. Era faza ce anunta golul in poarta modelenilor , la 10 minute distanta Voinescu ia o actiune in stilul caracteristic din jumatatea proprie , ajunge la 20 de metri perpendicular cu poarta de unde trimite un trasor sub bara modificand tabela de marcaj . Asadar inevitabilul se produsese , 0-1 !
Pana la finalul jocului Venus putea face scor cu adversarii sai , Oprea Adi , Iordache , Petcu si Dorobantu rateaza cu lejeritate singuri cu cel mai solicitat jucator advers , portarul Chirita.
Se termina 0-1 intr-un meci in care Modelu s-a multumit cu un singur sut pe spatiul portii in toate cele 93 de minute , cu un Venus ce obtine o victorie uriasa in cursa spre hatt-rick`ul de titluri in toti atati ani.

Etapa viitoare Independenta primeste vizita celor din Manastirea intre-un meci in care briliantele lui Zeciu doresc revansa dupa ce in tur adversarii au aplicat singura infrangere a Venusului din acest sezon .





6 comentarii:

  1. venus bate inapoi modelu , felicit echipa care sa daruit extraordinar voinescu marcheaza un gol magnific si distruge orice speranta a celor din ciocanesti care au cerut brigada straina doar sa ne incurce teapaaaaaaaa, felicitari lui marius lucan care a reusit sa califice echipa scoli independenta intr-un tim atit de scurt la faza pe zona care se tine sambata viitoare la slobozia forzzzzaaaaa independenttttta

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Venus pentru victorie si pentru daruire. Acesta este modul cum trebuie abordate partidele, iar fotbalul te rasplateste. Din ce am vazut, dupa meci, cei din modelu au lasat o valiza la canton, prelata apoi de un apropiat al ciocanestiului. Oare era echipament in ea?

    RăspundețiȘtergere
  3. era cu praz valiza , iar modelenii se incanta usor la daruri . ciocanesti trebuie sa mai tina inca 1 an valiza . pe venus nu i mai poate opri nimeni . salutari

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Ciortan, prietenul M.Lica nu te uita !!!!.Daca la Ciocanesti nu te baga nimeni in seama fa-ti numarul la Venus.

    RăspundețiȘtergere
  5. Țicule ce cauti pe blog la noi ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de maine cu manastirea!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .