vineri, 15 martie 2013

INCALZIREA DE PRIMAVARA ..



                               

Sambata la Plataresti campioana judeteana dadea piept cu echipa din localitate. Aflati la numai doua puncte fata de primul loc, baietii lui Ilie Zeciu au intrat pe teren doar cu un singur gand , victoria!

Inca din startul partidei se intrevedea faptul ca Venus vrea sa transeze repede partida in favoarea sa ,dar dupa doua ocazii bune avute la poarta adversa vine si surpriza, Viitorul deschide scorul  in minutul 25 la singurul sut avut pe poarta lui Condei in prima repriza dupa o lovitura libera trimisa in vinclul portii . Asadar  1-0!
Venus , parca trezita dintr-un vis urat nu sta pe ganduri si aduce egalarea dupa numai 5 minute atunci cand Oprea Adi isi incepe recitaul marcand pentru 1-1 dintr-un penalty scos de Mustata.
In minutul 30` , Oprea Adi reuseste dubla in prima repriza cu un sut puternic din 16 metri la bara-gol aducand campioana in avantaj la pauza.

In cea de-a doua repriza, calitatea individuala si conditia fizica acumulata in cantonamentul de iarna si-a spus cuvantul iar trupa lui Zeciu parea ca defileaza pe terenul din Plataresti.
Era minutul 60 atunci cand Oprea Adi facea hatt-rick`ul cu un sut plasat dupa o pasa scoasa in spate aproape de punctual cu var de Mustata.  Asadar 1-3.
Dupa alte 5 minute , aflat intr-o forma de zile mari atacantul golgeter al ultimelor sezoane judetene mai puncteaza o data dupa un sut in forta la coltul scurt la o minge recuperata tot de el .
Scorul final este stabilit in minutul 75` de Baraitaru Mihai dupa un sut simplu din 5 metri cu preluare dupa o pasa venita de la Petcu Ionut.  Scor final 1-5!


                                                            ETAPA URMATOARE


Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .