luni, 21 martie 2011

VENUS CONTINUA LUPTA PE AMBELE FRONTURI

           VENUS - PIETROIU 4-0
   (Oprea G, Tarabasanu, Oprea A, Petcu)

Sambata, a venit randul modestei echipe a Avantului sa vina la Potcoava pentru a da piept cu liderul incontestabil al seriei C, trupa lui Ilie Zeciu fiind din nou gata sa ofere un spectacol agreabil celor prezenti la meci.
Veniti cu gandul la a nu lua multe, baietii din Pietroiu au intrat un pic timorati in teren, inspaimantati de pofta de goluri pe care o arata “Barcelona judetului” asa cum este ea alintata de ziarele locale.
S-a terminat 4-0, un meci in care briliantele lui Zeciu n-au fortat, pe final riscand chiar sa primeasca gol la doua nesincronizari ale apararii.

Venus a inceput astfel : Condei - Benone, Gani, Tarabasanu - Petcu, Furdui, Oprea G,  Muha, Mustata - Oprea A, Baraitaru
Rezerve : Craciun, Cinaru, Ilie M, Brasoveanu, Bujanschi, Vlad,  Constantin
Schimbari : Cinaru <->Tarabasanu , Ilie<->Baraitaru , Oprea G<->Vlad , Bujanschi<->Muha
Sistemul de joc :  3-5-2 

Golurile partidei : 


Min. 20` - Oprea George prinde un sut de la 20 de metri la firul ierbii, invingandul pe portarul oaspete, modificand pentru prima data tabela. 1-0 !


Min. 30` - Mustata centreaza pe 6 metri din corner, mingea fiind introdusa in poarta de Dan Tarabasanu dupa o balbaiala intre aparatorii Pietroiului, majorand diferenta la doua goluri.


Min. 65` - Oprea Adi mai demonstreaza o data de ce este cel mai in forma jucator al momentului dupa ce inscrie cu capul din 8 metri la o minge centrata perfect de Petcu Ionut. Asadar 3-0!


Min. 84` - Petcu Ionut marcheaza cel mai frumos gol al meciului dupa ce trimite o minge stil "covrig"dintr-un unghi aproape mort in coltul lung la incheietura barelor, lasand asistenta cu gura gascata, urcand scorul al 4-0 !


OMUL MECIULUI : PETCU IONUT  

           VICTORIOSI SI-N CUPA !

La mai putin de 24 de ore de la incheierea meciului, trupa condusa de Ilie Zeciu s-a vazut nevoita sa mai joace un meci, de data aceasta in Cupa, sortii scotandu-le in fata echipa din Stefan cel Mare, chiar pe terenul Conpetului. 
Dupa meciul contra celor din Pietroiu, antrenorul briliantelor i-a rasplatit pe acestia cu o iesire in club, o forma de rasplata si relaxare dupa victoria lejera pe care acestia o obtinuse, lasandu-i liberi si stabilind ca duminica la ora 10.00 sa se reuneasca pentru a pleca la Stefan cel Mare, renuntand asadar la tipicul cantonament cu o seara inainte de meci. Se pare ca a fost alegerea corecta, briliantele calificandu-se a doua zi mai departe la capatul unui meci fara istoric, 0-5 in favoarea Independentei.
Au marcat : Oprea Adi (2), Constantin Mihai (2), Baraitaru Claudiu.

OMUL MECIULUI : CONSTANTIN MIHAI


INCIDENT : La pauza meciului din Cupa contra celor din Stefan cel Mare, Brasoveanu Marius, nervos din cale afara a refuzat sa mai intre pe teren  in a doua repriza, cerand vehement sa fie schimbat pe motiv ca este stresat de apostrofarile venite din tribuna la adresa sa. La finalul meciului, s-a decis ca mijlocasul Venusului sa fie exclus din lot pe o perioada nedeterminata, urmand ca in scurt timp sa se hotarasca si o amenda usturatoare pe care acesta va fi nevoit sa o plateasca.

"Nu mi-a fost deloc teama de aceste doua zile, stiu ce caractere am in echipa, n-au avut nimic de comentat la auzul vestii ca vor juca 2 jocuri in mai putin de 24 de ore. Ne asteapta meciul de la Dragos Voda, trebuie sa avem un moral bun inaintea meciului cu Ciocanesti, asadar orice inafara de victorie ar fi un mare esec. Cat despre cazul Brasoveanu, refuz sa vorbesc, este o chestiune ce tine de bucataria noastra interna" -  a declarat Ilie Zeciu imediat dupa partida din cupa.



29 de comentarii:

  1. Felicitari (in special pentru meciul din campionat unde v-ati desprins de locul 2) si succes sambata! Detalii despre "cazul Brasoveanu"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Brasoveanu a refuzat sa ma joace plecand la vestiar pe motiv ca cei din conducere striga numai la el si nu`l lasa sa se exprime cum trebuie in teren, la sfarsitul meciului a spus si cateva cuvinte urate cerand sa fie lasat sa plece.. urat gest :)

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost prea mult laudat si bagat in seama.cred ca e chemat la echipa lui de suflet ,,potcoava,, pt ca acolo nu are cine sa-l certe.nu trebuia sa procedeze in halul ala si sa dea si in actuali lui colegi.asta a demonstrat inca odata ca nu are caracter si apropo:ce iti era mai fotbalistule ca iti ia locul baietii de la cernavoda in echipa.pai vezi ca ei fata de tine au jucat pe la divizia c iar tu un cacat cu ochii cum ai prins putine meciuri titular la independenta ai inceput sa ai ifose de vedeta.dute ca si'asa nu ai fata de echipa asta.va rog sa imi scuzati limbajul dar cu asemenea oameni nu poti vb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo baieti , felicitari . Imi pare bine ca fosti jucatori de la noi au plecat sa joace la o echipa ce se respecta in judetul vostru. Sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu credeti ca faceti prea mult caz din Brasoveanu asta? ..Mai lasa`ti`ma cu el , nu e decat un jucator cu mentalitate de tara , d-aia nu va putea niciodata sa joace mai sus, pacat de talentul lui

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu trebuie sa joci la nivel liga a treia pentru a fi fotbalist (este valabila si reciproca). Din pacate cel care a scris ultimul comentariu are dreptate. Are talent dar mentalitate...Nu accepta critici niciodata, desi de multe ori sunt pertinente. Totusi, asa cum s-a procedat cu multi alti jucatori probabil ca si el merita o a doua sansa. Probabil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma normal ca s-a enervat cand toti jucand pe cont propriu si pase primite foarte putine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Barcelona judetului va considerati voi, nu va considera ziarele locale(stirele sunt preluate de pe venus-independenta.blogspot.com/2011/) iar de pregatire Motorina(cel putin) face pregatire jucand fotbal-tenis aproape in fiecare zi pe D.N.31.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vezi ca Motorina pe unde v-a prins, v-a dat gol!:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca ati ajuns sa fiti invidiosi si ep porecla echipei noastre , atunci ce mai spuneti cand va uitati in clasament ? :(

    RăspundețiȘtergere
  11. bai ala care zice de varsu...akm las primul coment..intrebati pe oricine...brasoveanu mereu a fost cel mai bun din echipa aia..in plus,pt cei de mai sus,a primit oferte de la echipe mult mai bune decat venus...kiar si in divizia C...si asta cand voi nu aveati habar de fotbal aja k vedeti-va de treaba voastra

    RăspundețiȘtergere
  12. intrebati orice om adevarat de fotbal din judetul asta o parere privindu-l pe brasoveanu...zicand asta ma refer la oameni gen Bogatu...etc

    RăspundețiȘtergere
  13. Ideea cred ca este destul de simpla. Indiferent de ceea ce se spune Brasoveanu este un jucator bun pentru Venus in acest moment. Din pacate el alege sa se comporte cum nu trebuie intr-un moment destul de bun pentru el si pentru echipa. Poate a contribuit la asta si seara/noaptea de sambata....:))))

    RăspundețiȘtergere
  14. de mult trebuia sa faca asta.si chiar a avut dreptate pt k el mereu era rezerva si jucau altii kre nu erau nici de curtea scolii.oricum echipe sunt f multe kre il vor si din conducerea venusului toti erau impotriva lui si multii alti colegi

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca ai dreptate ionute in legatura cu sambata noaptea.iar referitor la ofertele lui brasoveanu,ce echipa la contactat,cumva potcoava!?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu are nimeni nimic cu Brasoveanu si nimeni nu contesta valoarea lui fotbalistica, dar caracterul lui lasa de dorit , duminica nu a jignit doar conducerea ci si pe noi , colegii lui care mereu i-am luat partea. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu el numai ca nu are minte nici 3% pe masura talentului sau fotbalistic.

    RăspundețiȘtergere
  17. nu.la potcoava crek visezi tu sa joci k vad k numai de potcoava vorbesti.altele kre vor sa joace la baraj.;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim spunea...

    intrebati orice om adevarat de fotbal din judetul asta o parere privindu-l pe brasoveanu...zicand asta ma refer la oameni gen Bogatu...etc

    De cand se pricepe Bogatu` la fotbal ? :)) ( te ai grabit un pic )

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu l-am sustinut pe Brasoveanu pentru ca merita si nu cred ca a fost marginalizat in acest campionat cum sustii (poate in urma cu 2-3 ani asa era dar acum nu mai este cazul). Daca el se considera o victima are o mare problema. Conducerea Venusului este formata din 2 oameni (atat) care nu sunt impotriva lui ci au asteptari mari de la el (probabil este si motivul pentru care era mustruluit mai mult) si nici coechipierii nu cred ca ar avea motiv sa "il lucreze". Victimizarea asta denota lipsa de maturitate.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca Brasoveanua fost marginalizat care din 10 meciuri, 7 le joaca titular, de Petcu Ionut de ce nu se vorbeste la fel. Nu a facut niciodata valuri ca ar trebui sa joace mai mult, si-a asteptat randul iar atunci cand a intrat a dat randament maxim iar Ionut si-a rupt picioarele (la propriu) pentru aceasta echipa :)

    RăspundețiȘtergere
  21. e o chestie ce tine de inteligenta Musty ..

    RăspundețiȘtergere
  22. ce gest urat ma...dak sunt nesimtiti pe akolo

    RăspundețiȘtergere
  23. bai claudiule ba era vreunu de acolo mai bun ca brasoveanu ma? zimi tu care era mai bun ca el?ifosele alea erau pt k ala era cam sigurul care stia cat de cat cu mingea de acolo..dar nu era lasat sa joace

    RăspundețiȘtergere
  24. :))) nu era lasat sa joace? il tinea cineva legat de picioare? voi habar nu aveti ce inseamna fenomenul.

    RăspundețiȘtergere
  25. D`asta nu ve-ti fi niciodata apreciati cei din sat de acolo , pentru mentalitatea si lipsa de creier pe care o aveti (2 comentarii mai sus "anonim")

    RăspundețiȘtergere
  26. mai greu cu limba romana...:))))))

    RăspundețiȘtergere
  27. adi asta..cand faci astfel de afirmatii rezuma-te la persoanele pe care le cunosti..bafta

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .