joi, 17 martie 2011

ALTADATA DERBY, ACUM DOAR ANTRENAMENT CU PUBLIC !

       VENUS - Spicul 4-0
    (Motorina (2), Vlad, Ilie M. )

Daca in turul campionatului, meciul dintre Venus si Spicul tineau capul de afis al multor ziare din judet, acum ramasi fara foarte multi jucatori de baza, Rosetenii au venit la Potcoava avand sansa mielului de paste.
De partea cealalta, Venus avea de luat o revansa fata de conducere si suporteri dupa meciul mai putin reusit contra celor din Gradistea si s-au tinut de cuvant, au spulberat Spicul cu scorul de 4-0, intru-un meci care s-a jucat la o singura poarta.

PRIMELE REUSITE PENTRU NOII VENITI !

Ilie Marin si Vlad Gabriel au reusit sa-si treaca pentru prima data numele pe lista marcatorilor de la sosirea lor la clubul din Independenta, inscriind cate un gol in meciul cu Spicul.

Venus a inceput astfel : Craciun - Cinaru, Coman (cpt), Tarabaseanu - Constantin, Furdui, Vlad, Brasoveanu, Bujanschi - Ilie M, Oprea A.
Rezerve : Condei, Benone, Mustata, Petcu I, Baraitaru, Oprea G, Gani .
Schimbari : Mustata<->Brasoveanu , Oprea G.<->Bujanschi , Petcu I<->Constantin , Gani<->Furdui
Sistemul de joc :  3-5-2

Golurile partidei : 


Min. 30` - Constantin centreaza cu simt de pe partea dreapta, mingea ajunge in 10 metri la Oprea Adi care preia pe coapsa si trimite din volee fara nici o speranta pentru portarul oaspete. Asadar 1-0 !


Min. 65` - Un`doi intre Vlad si Mustata il lasa singur cu portarul pe mijlocasul cernavodean  care il executa cu calm trimitand mingea pe sub acesta din 7 metri, ridicand scorul la 2-0 !


Min. 70` - Oprea Adi schimba tabela la un scor de neprezentare dupa ce reuseste dubla dintr-un penalty obtinut de Ilie M . 3-0 !


Min. 85` - Ilie M. nu gresteste din sase metri, reusind sa inscrie la o centrare venita din piciorul lui Oprea Adi marind scorul la 4-0 !


" Ma bucur ca am marcat si ca echipa a castigat la modul acesta, aveam nevoie de o astfel de victorie . Telul meu nu e ca eu ies golgeter ci ca noi sa castigam maximum de puncte oriunde mergem. " - a declarat omul meciului ,Oprea Adi la finalul partidei .

CAZ INEDIT !

Sambata, Venus primeste vizita celor din Pietroiu, urmand ca a doua zi sa se deplaseze la Stefan cel Mare pentru a disputa meciul restant de cupa, caz rarisim in fotbalul de azi .

19 comentarii:

  1. In afara rezultatului si a unor certitudini mai vechi: dezamagire.

    RăspundețiȘtergere
  2. doar sa critici stii Ionut (daca asta o fi numele tau real)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu critic desteptule imi spun parerea si se pare ca este impartasita de multi sustinatori ai echipei. Vezi tu eu am scris si despre lucruri bune rezultatul si faptul ca unii jucatori (mai vechi)au confirmat. Acum spune-mi tu in afara acestor lucruri ce a mai fost bun? vorbim strict de meciul acesta. Si poti sa-ti dai numele "curajosule".

    RăspundețiȘtergere
  4. scuza-ma ca iti spun ionute chestia asta dar sincer sa fiu nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea ta referitor la meciul de sambata.si aici ma refer la atmosfera care ai creat'o pe margine impreuna cu alti indivizi care si ei impreuna cu tine au evoluat sub culorile lui venus si pe de-asupra mai luati si echipa cu tot staff'ul tehnic la misto.intradevar nu le-a iesit un joc prea stralucit fostilor tai colegii si mai ales noilor veniti la echipa.poate si tu cand evoluai la aceasta echipa si pe tine te injura lumea dar cred eu ca nu o facea in gura mare asa cum ai facut'o tu pt ca stii foarte bine ca ai avut si tu ca orice om evolutii mai slabe.nu trebuia sa le dai apa la moara unor parveniti de pe margine care nici nu stiu sa lege 2 vb sau nici macar nu stiu ce e aia scoala generala.imi pare rau pt ca te stiam un altfel de caracter.

    RăspundețiȘtergere
  5. am venit si eu impreuna cu echipa la meci sa ma uit si intr-adevar asa este, nu ai facut decat sa instigi, sa iei la misto , sa dai in conducere cat si in jucatori. Oare tu cum te simteai daca erai luat la misto de pe margine in momentele cand le pierdeai lui Venus meci de meci ?
    Sunt de mult pe langa echipa si stiu ce vorbsc, nu e frumos !

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e, noi suntem injurati si cand jucam acasa, doar jucatori din localitate sunt aplaudati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai induram 5 meciuri apoi trecem pe Olimpico al nostru ..

    RăspundețiȘtergere
  8. E incredibil ce se discuta aici, Independenta a batut cu 4-0 iar aici se vorbeste ca baietilor nu le-a iesit jocul. Nu trebuie sa va suparati atunci cand sunteti huiduiti de pe margine, asta este gradul lor de inteligenta.

    RăspundețiȘtergere
  9. vesnic suporter al acestei echipe18 martie 2011 la 18:09

    nu suntem suparati ca ne huiduie lumea de pe margine,dar sa ne injure si fostii colegii deja e penibil.eu cred ca ei vb datorita faptului ca nu mai sunt in aceasta echipa si sunt invidiosi pe jucatorii adusi in aceasta iarna.dar ma intreb de ce nu au avut valoare si caracter sa ramana la aceasta echipa?!pt ca nu au minte si sunt plini de ei.au plecat ca nu erau titulari la aceasta echipa iar ei nu jucau nimic.pai vad ca la ora actuala la venus sunt mai multe valorii care stau rezerve dar nu au atatea figurii pe ei cum aveau ''respectivii''.pai mai aveti ani buni sa va ridicati la valoarea unor jucatori de la venus bai vedetelor.stiti voi la cine ma refer.cat despre ionut ''portarul'' ce pot sa mai spun;sa nu isi mai dea el cu parerea ca sa vazut ce-a putut sa faca in timpul cand apara el,nu facea decat sa ingroape echipa asa ca ciocul mic.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa...devine interesant. Am injurat de pe margine? nu sunt de acord, nu i-am injurat si nu-i voi injura niciodata pe jucatorii Venusului - asta sa va fie clar celor care ati fost pe langa mine mai trompetelor. Ca am mai facut un misto, nu am voie sau ce? Este inevitabil la un meci de fotbal. stiu ca pe margine erau fosti jucatori de la Venus care "instigau". Eu m-am declarat dezamagit asta a fost cuvantul folosit. Problema este alta. Daca nu sunt acceptate si critici aduse echipei atunci este grav. Cred ca un suporter este mai interesat decat un adversar sa va spuna adevarul cand echipa nu merge. Staful tehnic nu a fost luat la misto, dar dupa cum au jucat multi dintre noii veniti suporterii, jucatorii mai vechi au fost luati la misto. Hai sa vad comentarii acum. Ca pe blog toti suntem eroi dar fata in fata suntem "prieteni".

    RăspundețiȘtergere
  11. Blogul echipei noastre este unul constructiv, pentru binele echipei , certurile nu si-ar avea rostul aici !

    RăspundețiȘtergere
  12. "Vesnic suporter" ai pus km multe litere "i" in text. Apesi prea tare pe taste? :)). Vezi ca actualele rezerve (cum le-ai spus tu "valoriii..."!!)nu sunt multumite de statutul lor, dar ce pot face? Si inca ceva tinere suporter (care ramai totusi un anonim) valoarea ti-o dau rezultatele, ori pana acum este pauza. "Cok" tu nu cumva ai luat loc pe banca de rezerve - partea opusa celei pe care am stat eu? Se pare ca auzi foarte bine...Sau mai nou esti din "staff" si simti ca trebuie sa spui si tu ceva sa te bagi in seama? Eu sper ca anul acesta sa fie unul mai bun pentru Venus si totdeauna le urez succes pe site inaintea meciurilor. Inca ceva: urmeaza 2 meciuri foarte usoare sambata si duminica pe care Venus le va castiga lejer. Sa nu incercati sa-mi spuneti ca "echipa si-a revenit, joaca si jucatorii veniti in iarna sunt eroi". Singurul test aproximativ tare va fi meciul cu Ciocanesti.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ionut..hai ca ne plictisesti..

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca Emil Ciortan va chefui cu arbitri la Podul 4, Venus v-a avea un meci linistit cu Ciocanesti.Probabil la meciul retur Ciocanesti va juca in 7.

    RăspundețiȘtergere
  15. "Anonim" esti un taranush , faptul ca te consideri deja invins ne face sa credem ca suferi de mania persecutiei ..

    RăspundețiȘtergere
  16. lasa-l musty, e doar un frustrat

    RăspundețiȘtergere
  17. de 18 etape i`o fi si lui cat s`a uitat in sus sa ne vada in clasament , il doare gatu`..

    RăspundețiȘtergere
  18. Ionute , nu uita ca Venus a pierdut zeci de meciuri pe mana ta atunci cand "aparai" poarta Independentei, nu mai critica tu. Si Toflea de la Potcoava e mai valoare ca tine . Gura mica.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tu esti de la "unirea urziceni" mai retardatule? E bine ca ai curaj sa-ti spui numele :)). Nu te-a bagat nimeni in seama asa ca somn usor. Pai uite ca eu m-am lasat. Lasa-te si tu ca fotbalul s-a lasat de mult de tine. Bine, fotbalul s-a lasat de mult mai multi si ei se fac ca nu vad. Sa-ti vad echipa in retur cu Venus - sa nu faceti vreo prostie sa va retrageti pana atunci, mai ales tu mai "fotbalistule". Ma bucura totusi ca ai descoperit si tu internetul.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .