miercuri, 28 martie 2012

VENUS FARA RIVALI PE PIATA TRANSFERURILOR . MARIUS LUCAN A SEMNAT CU BARCELONA JUDETEANA .

Nu e gluma , Venus si-a tras jucator de divizia B. Semn ca gandurile zboara din ce in ce mai mult catre promovare , Ilie Zeciu a vrut sa-si betoneze si mai mult mijlocul terenului cu un jucator experimentat, un fost coleg de-al sau pe vremea cand "Ilie fantezie" imbraca tricoul Dunarii. Marius Lucan (foto stanga) este ultimul transfer al echipei , jucator cerut la insistenta lui Zeciu care deja a debutat pentru formatia din Independenta sambata la meciul cu Roseti.
Acesta aduce un aer de profesionalism in sanul echipei , Delta Tulcea (capitan) si Farul Constanta fiind echipele la care Marius a evoluat mai bine de 6 ani in liga a 2-a , batandu-se in fiecare an la promovarea pe prima scena fotbalistica. Ultima sezon a evoluat la echipa ce l`a lansat in fotbalul mare , la Dunarea Calarasi , parasind echipa dupa un conflict intern.
De remarcat este faptul ca noul jucator al Venusului cunoaste foarte bine comuna , el profesand ca profesor de sport la scoala generala din localitatea care da campioana judeteana.

30 de comentarii:

  1. Bun venit Marius Lucan si succes! eu sper ca este cel mai nou transfer al Venusului si nu ultimul asa cum ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut sambata ce poate lucan. desi am inteles ca nu mai a facut pregatire fizica de mult timp se vede clasa de fotbalist. daca poate duce fizic un meci intreg face un super cuplu de mijlocasi centrali cu porumbel. lucan cu siguranta si porumbel cu fantezia. bine ai venit printre noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. marius lucan are reale calitati si pt a face pe antrenorul.poate in viitor cine stie.sa vazut profesionalismul lui.multa bafta mariuse la noua ta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. este un jucator de valoare si ne poate ajuta sa accedem acolo unde ne dorim cu totii adica in divizia "c" multa bafta

    RăspundețiȘtergere
  5. mai oamenii buni ce tot laudati echipa asta,pt ca eu am fost sambata sa vad meciul care l-ati disputat impotriva celor de la roseti si practic nu am avut ce sa vad.ma refer ca idee de joc,ca tactica,ca ambitie.nu am vazut nimic din toate astea mai ales ca a dupa cate am inteles in iarna sa facut si un cantonament.imi pare rau dar trebuia sa defilati impotriva acelor copii din roseti.si inca ceva,am vazut foarte multi jucatori noi pe care nici nu-i cunosteam.in afara de ionut petcu,dan tarabaseanu,motorina,mustata si portarul care stiu ca a jucat la gradistea pe restul nici nu-i cunosteam.nu ca nu ar fi fotbalisti dar pacat de ce se intampla la venus.nu mai e spiritul care era odata atunci cand juca bica,fratii popa,etc.pacat de baza sportiva care sa facut acolo si de primarul care intradevar vrea sa faca performanta dar pleaca urechea la cei din jurul lui care sunt doar cu parerile pe langa aceasta echipa.multa bafta in acest sezon.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai joaca cineva din independenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Spiritul este acelasi , daca momentan nu sunt jucatori ce pot facefata in echipa din localitate nu e vina nimani, primarul din independenta vrea performanta asa ca trebuie sa aduca jucatori experimenteti din tot judetul. Inseamna ca nu prea urmaresti divizia d , ar fi trebuit sa auzi de un Porumbel , Georgica , Radu , Catana . Venus a pastrat jucatori ce stiu ce inseeamna spiritul echipei , mustata , petcu ionut, cinaru , coman . jcatori ce joaca de peste 6 ani la echipa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate cand vorbesti despre atmosfera si cei care atarna pe langa echipa.daca florin vicele si ionut nepotul primarului sar implik mai mult ar fi alta treaba findca sunt mai apropiati de jucatori si au si alta mentalitate. asa stau acolo 2elefanti care crede k le stie pa toate

    RăspundețiȘtergere
  9. Bica,fratii popa ce vremuri ce echipa.si atunci juca si baieti din sat

    RăspundețiȘtergere
  10. mai oamenii buni de unde pana unde zeciu si cu babangida antrenori la independenta.ce a facut oamenii astia ca jucatori pt independenta.nimic va spun eu.babangida cand era o echipa din judet mai bine situata financiar imediat fugea inspre ea ca era de mancat mai mult.iar zeciu nu stiu daca a jucat pt independenta dar stiu sigur cand era arbitru ca pe unde-i prindea ii nenorocea.daca era asa de bun antrenor de ce nu la luat dunarea?!ca pt ea a jucat multi ani si a facut ceva pt acel club.si ce tot aduceti mercenarii de fotbalisti de prin alte zari cand noi avem in comuna o multime de copii valorosi dar care nu au apucat sa joace pt venus din cauza la astia.stiu ca nea doru e un excrement al fotbalului din independenta dar va rog eu frumos sa intelegeti ca alta e situatia cu nea ion slic.tin sa precizez ca in anii trecuti nea ion indeplinea toate atributiunile la aceasta echipa si anume el facea pe magazionerul.pe delegatul chiar si pe antrenorul si sa stiti ca a avut rezultate notabile in ceea ce il priveste.

    RăspundețiȘtergere
  11. doru simion un nenorocit de om care nu stie nimic altceva decat jocuri de noroc si bautura.ba nesimtitule nu mai veni langa echipa asta sa mananci si sa bei degeaba,din cauza ta au plecat multi fotbalisti buni pt ca ai adus tu fotbalisti precum bujie.spalate-ai pe cap cu ei cu tot ca nu ai dat un pahar cu apa la echipa asta.intreabai tu pe jucatori din ziua de azi (ma refer la totii jucatori care sunt in activitate)daca te suporta vreunul nenorocitule ce esti.cred ca nici jucatorii venusului si aici ma refer si la seniori si la juniori, nu te mai inghit.intreabai ca nu te doare gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti s-ai maninci boasele lu ne Doro daca crezi ca el sta de geaba sa manince si sa bea pe linga echipa,pentru ca el are bani sa te futa si pa tine in git, prostule. El afacut cele mai bune transferuri in ultimii ani.anul acesta ia adus pe PIRON,PORUMBEL,CATANA,RADUCU,MUNTEANU,SCAETEANU,IORDACHE,TANASESCU,GEORGICA,MIHAITA,si altii.Daca esti smecher da-ti numele.Simbata osa-l rog pe nea Doru sa intrebe echipa daca mai il vrea.tu sa raspunzi primul NU.

      Ștergere
  12. Ba da prosti mai sunteti.problema ja venus e antrenorul nu doru sau zlic. daca el are coloana vertebrala se impune si nu il mai deranjeaza aia doi. va spune asta un adversar.

    RăspundețiȘtergere
  13. nea doru este unul dintre cei mai mari iubitori al acestei echipe din dorinta de a aduce jucatori buni mai se intimpla sa mai faci si greseli iar de chestia ca bea si maninca asta nu este adevarat sint fabulati ,iar problema ca nea ion se baga la echipa este normal el cu primaru au dus aceasta echipa acolo unde este si sau razbatut dealungul timpului sa o tina in viata uneori cind a fost nevoie a dat bani si din buzunar asta o garantez eu asa ca cei care nu stiu sa nu mai comenteze daca nu sint implicati in fenomen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea doru si nea Ion au mai si gresit, dar numai cine nu munceste nu greseste. Are cine sa ii "urecheze" si pe ei. Am spus de multe ori si repet ca spiritul si traditia acestei echipe au fost mentinute de trei oameni: Doru Simion, Ion Radu si cel mai important Anghel Constantin. La bine si la rau. Alaturi de ei, oamenii din Independenta si jucatorii. Acesta a fost secretul ramanerii echipei la un nivel ridicat atatia ani. Va rog sa-mi indicati alta echipa din judet in aceasta situatie si sa identificati motivele pentru care echipe de traditie se zbat in mediocritate sau nu mai exista. Pentru ceea ce a fost, ceea ce este, pentru oamenii din comuna, pentru jucatori si pentru cei apropiati cu adevarat echipei si nu ocazional sau din interes, pentru conducere, Venus merita ca in acest an sa promoveze. Eu cred in lucrul acesta. Voi cei care atacati echipa (probabil adversari)ce spuneti?

      Ștergere
  14. NU EXISTA MOMENTAN JUCATORI DIN COMUNA CARE SA FACA FATA LA ECHIPA MARE. SINGURUL AR FI BRASOVEANU DAR BAIATU PLEACA IN SCOTIA SI A DORIT SA NU INCURCE ECHIPA . DACA SUNTETI SUPORTERI AI VENUSULUI AR TREBUI SA VA MANDRITI CA ECHIPA VOASTRA E SINGURA DIN JUDET CARE CHIAR CAUTA INTARIRI PRIN TOATA TARA (BUCURESTI CONSTANTA OSTROV OLTENITA). eu sunt din gradistea si as fi mandru sa am o echipa in sat ca voi

    RăspundețiȘtergere
  15. bai oameni buni , zeciu chiar merita sa antreneze venus si nu tine cu dintii de post. de ce credeti ca Bogatu , petrescu , sau altii n au apucat sa antreneze venus, va spun eu , caracterul lui zeciu este incomparabil. E prea domn pt lumea in care traim PLUS CA E ANTRENORUL CU CELE MAI BUNE SI MULTE PERFORMANTE IN CAMPIONATUL JUDETEAN TINETI MINTE

    RăspundețiȘtergere
  16. bai gogu pintenogu cred ca ti-a dat tie doru niste bani ca sa te futa putin in gat.ori esti prost ori nu ai treaba cu fotbalul.cred ca tu esti unul din ala cu care joci remi si la sfarsit impartiti castigul amandoi.ciocu mic ca esti varza.si bine ca ti-ai dat tu numele taran basit.iti dau un pont,am jucat la echipa asta si sunt prieten cu jucatori de-aia stiu multe.daca iti aflu numele te-am spart la gaoaza.dar cred ca insusi nea doru a scris mizeria aia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba nici eu nu i sufar pe impresar sau pe slic dar ionut cam are dreptate. Oricum fara primar nu existau nici ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti fie rusine mai cacaciosule,ca jignesti un om in virsta care tu nu stii cit ajuta el doi jucatori mai saracuti din echipa, te poti interesa.O sa ma semnez in continuare,pentru ca vad ca esti bita si nu stii la ce se zice Gogu pintenogu(cocos)

      Ștergere
  18. mai domnule "cocos" serios care nu vreau sa te mai jignesc.e treaba lui pe cine ajuta in viata particulara si daca e asa cum zici tu,sa-i fie de bine.dar de ce nu are onoare si nu mai vine pe langa echipa?si sa-ti mai spun ceva daca nu era fotbalul pe doru simion nu-l cunostea nimeni.si-a facut un nume pe spinarea echipei de fotbal si a domnului primar anghel.asa ca sa nu o mai dam in altele ca nu isi are rostul.multa sanatate ii doresc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ciortan va saluta, deja, a aranjat cine v-a conduce meciul cu Ciocanesti(bravo lui, RUSINE VENUS, pentru ca aveti langa voi un om care nu stie decat sa profite de un primar care i-l respecta, apropo in tribune m-ai sunt fete cutitare ?.( vezi meciul cu Dragalina).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne admiri si ne spui sa ne fie rua sine? .. esti cam redus mintal , venus n are nevoie de vre un arbitru sa bata ciocanesti , daca te uti la clasament ar trebui ca venus sa stea vreo 4 etape ca sa ajunga si ciocanesti langa ea :)

      Ștergere
  20. Nu stiu exact ce fel este Doru in viata de zi cu zi dar ce stiu e ca din buzunar de la dansul ajuta cativa jucatori mai nevoiasi din echipa(bani , alimente, haine) . Voi vedeti doar partea rea a lucrurilor , dar are un suflet mare. Greseli face oricine este adevarat dar haideti sa luam si partile bune.

    RăspundețiȘtergere
  21. ciocanesti pl sa o belesti]31 martie 2012 la 17:51

    si ce dak avem ma cutitaripoate nu sti da aia cu cutitu e e la voi bai jegosilor din ciocanesti...asa k venus esteechipa mare ...nu va uitati la juniori..uitativa la barcelona adik venus

    RăspundețiȘtergere
  22. jucatori k lucan ne trebuie sa ajungem in B31 martie 2012 la 17:53

    hai totusi sa nu jignim adversara dak ei asa crede k noi aranjam meciuri atunci sa vedeti k plecati de la venus cu 5 goluri loate =)))

    RăspundețiȘtergere
  23. cei de la ciocanesti prevad ca or sa ia bataie la independenta si de asta incep sa arunce sageti ca aranjam noi cu arbitri ar trebui sa se uite in ograda lor nu sa poarte de grija altora o sa vedem valoare la meciul cu ei de dupa paste care e mai buni sa cistige.

    RăspundețiȘtergere
  24. CE FRAIERI..SE CEARTA INTRE EI PT NIMIC..MA AMUZ CAND VAD CUM ISI DAU IN CAP UNUL LA ALTUL..EKIPA PULII

    RăspundețiȘtergere
  25. tu cine esti ma anonimul muist mars in p--a mea obositule

    RăspundețiȘtergere
  26. vreau sa dau si eu probe la echipa asta, cu cine trebuie sa iau legatura?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .