duminică, 28 august 2016

BLAZON RESPECTAT!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Unirea Manastirea (juniori) 3-2 (Ursaru 2, autogol)

     Derby-ul etapei la juniori a fost unul spectaculos, insa doar rin prisma scorului si a evolutiei acestuia. Ambele echipe au pierdut jucatori importanti in pauza de vara, iar inlocuitorii inca nu se ridica la valoarea acestora.
Plusul a fost de partea echipei noastre, care a dominat tot meciul, oaspetii reusind sa inscrie la singurele doua ocazii pe care le-a avut. Venus a condus cu 2-0, a ratat numeroase ocazii insa a tratat cu mare superificialitate restul partidei. Cand il tratezi cu superificialitate, fotbalul te pedepseste.
Oaspetii au egalat, insa nu meritau nimic intr-o partida in care pana la urma echipa mai buna a castigat cu putina sansa, portarul oaspetilor scapand mingea printre maini.
    Ce trebuie remarcat:
– Venus joaca si antrenorii descopera putin cate putin noi solutii pentru echipa chiar din comuna. Astfel, in acest moment, cu exceptia portarului Robert Vintila, toti componentii lotului sunt originari din comuna Independenta (asta da performanta);
- Unii dintre veteranii echpei par ca s-au saturat de fotbal si nu mai “pun osul”. Este usor sa ajungi in varf dar este greu sa si ramai acolo – asta trebuie sa inteleaga unele ‘’vedete’’, care trebuie sa se uite la evolutiile proprii si apoi la jocul coechipierilor;
- Toti trebuie sa munceasca mai mult si sa trateze cu seriozitate orice partida indiferent de rezultat sau
de minutul de joc;
Nu exista presiune, Venus nu si-a propus sa castige din nou campionatul, dar fiecare copil trebuie sa demonstreze de ce este jucator al echipei campioane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .