duminică, 24 aprilie 2016

PREA SIMPLU, PREA CA LA...FOTBAL!

Victoria Lehliu - VENUS INDEPENDENTA 1-7 (Badea 2, Chirita 2, Alexe, Lamba, Manofu)

     
Meci perfect facut de jucatorii lui Ilie Zeciu la Lehliu. Venus a deschis scorul rapid prin torpila lui Alexe, a facut imediat 2-0 si a incheiat rapid socotelile. Ce a urmat, a fost doar spectacol pentru privitori, Badea si Chirita demonstrand ca exista viata si dupa Csaba Borbely.
Venus incepe sa joace din nou, revenirile lui Voinescu si Badea la forma optima fiind de bun augur. De asemeena, inca este asteptat transferul fantoma realizat in cursul acestei sapatamani, un nou varf de atac.
In acest final de campionat Venus trebuie sa-si masoare exact pasii, castigarea titlului depinzand (ca si in cazul juniorilor) doar de ea – castigi toate partidele pana la final, ai castigat campionatul.

Desi, initial, se parea ca echipa noastra s-a departat la 4 puncte de locul 2, dupa ce echipa din Chirnoig s-a impiedicat la Fundulea, Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi a relansat lupta pentru titlul, acordand 3-0 pentru oaspeti in baza unei motivatii relative stupide si greu de demonstrat – “arbitraj sub presiune”. Poate presiune atmosferica bai licuricilor. Atunci la Budesti ce mai este? Aaaaa am priceput, nu scrie arbitrul in foaie...
Oricum, echipa din Chrinogi ne-a obisnuit cu astfel practici dubioase in acest retur, toate urmand a fi detaliate la timpul lor, pentru ca oamenii nu pot tine un “secret”. Dar, nu poti numi secret ceea ce vede si, in special, stie toata lumea!  
Vinovata este si echipa noastra, care nu a reusit sa pastreze avantajul de puncte din tur, permitand adversarilor sa viseze la mai mult decat merita. De asemenea, in partida directa de la Chirnogi, Venus a pierdut un meci pe care l-a dominat autoritar, dar in care a ratat cu carul.

Indiferent de situatie insa, Venus trebuie sa joace si sa castige, pentru a arata ca merita sa fie campioana judeteana. 

4 comentarii:

  1. Politic se face tot. Chirnogi face toate prostiile posibile sa castige asa ca venus sta doar la mana ei.grija mare la indirecte ca dan mircea deja coace multe

    RăspundețiȘtergere
  2. am mai scris aici si nu ai pus comentariile. e aranjament intre slic si dam mircea sa mearga chirnogi. slic a luat ceva de acolo e si prieten cu mircea si asta e. nu il intereseaza de banii bagati de salam la venus. nu are interes ca echipa lui sa promoveze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Venus a gresit ca nu a transferat nimic in iarna. Apoi se stia de chirnogi ca incepe cu arbitri ca ei singuri s-au laudat. In meciul direct brigada bucuresteana a fost cumparata de chirnogi si la seniori si la juniori stia toata lumea dar nu s-a facut nimic. Bafta chirnogi la baraj si mai ales in turul de campionat liga a3a ca pe urma va retrageti ca se termina campania electorala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Venus sa se pazeasca la meciurile cu gradistea si ciocanesti. deja s-a vorbit pt brigazi si au misiune simpla sa fluiere tot si sa nu bata venus.se mai pune problema si in ultima etapa la dragos da depinde de clasament

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .