joi, 28 aprilie 2016

PAS MARE SPRE FINALA!

                  CUPA ROMANIEI

Spicul Valcelele - VENUS INDEPENDENTA 1-4 (Dumitrica, Chirita, Ene, Chiva)



     A fost sarbatoare la Valcelele. Pentru gazde era meciul sezonului, impotriva Barcelonei judetului, ocazie cu care conducatorii echipei au taiat 3 miei, doi purcei de lapte si au curs rauri de bere. Se anunta mare chef cu lautari si mancare din belsug! La mai mare! Asa trebuie sa arate un spectacol adevarat.
Gazdele au avut curajul unei echipe mici si au incercat ceva tertipuri menite sa incurce masina de fotbal a lui Ilie Zeciu - iarba nu a fost tunsa, fiind necesar ca mingea de joc sa aiba atasat un clopotel pentru ca jucatorii sa o poata identifica. 
Si, pentru cateva minute, gazdele au visat dupa ce au deshis scorul. Dar fotbalul nu poate fi pacalit iar Venus a demonstrat ca merita locul 1 in judet. A revenit lejer, a marcat de patru ori si a ratat alte numeroase ocazii, asa fac echipele mari!. 
Scorul si jocul prestat nu au lasat loc de comentarii, returul urmand a fi doar un amical, la care exista posibilitatea ca oaspetii sa nu se prezinte (conform propriilor afurmatii). 
     Euforia castigarii meciului de cupa trebuie sa fie scurta. Sambata se revine la meciurile din Liga  aIV-a, un campionat relansat la comisii si in birouri "ovale" cu puternic miros de mucegai!  

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .