duminică, 14 iunie 2015

SPECTACOL ÎNAINTE DE VACANŢĂ!

Spicul Roseţi - VENUS INDEPENDENŢA 4-5 (Borbely, Chiriţă, Ene, Dumitrică, autogol)



Partidă spectacol făcută de Venus în ultima etapă. Din cauză că echipa oaspete era slabă, jucătorii noștri au hotărât să facă meciul mai frumos și i-au lăsat pe aceștia să conducă în minutul 15 cu 3-0. A fost un fel de provocare, necesară într-o asemena partidă fără miză.
Cumlea, oficialii și suporterii echipei nu s-au prins de poantă și au început să-i apostrofeze pe jucători și să amendeze jocul slab al echipei (ATENȚIE!!!! ideea este că trebuie să-ți încurajezi echipa mai ales la greu și să nu aduci jigniri gratuite unor jucători, cărora este posibil ca uneori chiar să nu le iasă jocul!).
Venus a revenit ca o mare echipă, a turat motoarele și a reușit în cele din urmă să câștige cu 5-4 în urma unei partide excelente din toate punctele de vedere.
Victoria a fost adusă de Cristian Chiriță - puștiul minune al Venusului, cel care se anunță a fi noul star al echipei în viitorul apropiat.
Satisfacția a fost completă, Csaba Borbely devenind golgheter al campionatului județean.
Urmează o nouă vară fierbinte pentru Venus, fiind necesară întărirea echipei pentru noul sezon, în funcție totuși de ceea ce se dorește în viitor.
Trîgând linie rezultatul final, clasarea pe locul 2 la final, este un eșec. Venus a arătat însă în meciuri importante (3-2 cu Chirnogi și 4-0 cu Oltenița) că este o forță  și probabil în situația în care s-ar realiza antrenamente ar fi lejer cea mai bună echipă la nivel de Liga a IV-a.  

4 comentarii:

  1. O echipa foarte buna insa uneori aveti nevoie de ceva prospetime in echipa,sper sa reusiti sa faceti macar 2-3 transferuri vara asta,din cate am inteles cei de la Ciocanesti au transferat 2 jucatori de la Dunarea de la juniori care au terminat junioratul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Venus are juniori buni. Pe cine a luat Ciocanesti de la Dunarea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am inteles pe Munteanu si pe Sprinceana care a mai jucat la voi la juniori!

    RăspundețiȘtergere
  4. la noi ce se mai aude cine pleaca cine mai vine la echipa mare si la junior?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .