duminică, 28 iunie 2015

PRĂDĂTORII DE TALENTE!



Într-o perioadă în care situaţia finaciară a echipelor de fotbal devine una precară, soluţia pe termen lung şi mediu este creşterea propriilor jucători. Venus a început un proiect mai serios/sănătos în acest sens în urmă cu aproximativ 5 ani, de atunci echipa de juniori a clubului crescând de la an la an. Aşa cum era firesc au început să scoată capul şi câteva viitoare staruri, copii care crescuţi aşa cum trebuie (cu răbdare, profesionalism şi încredere) pot ajuta echipa în viitor.
Au apărut însă şi diverşi prădători, acei profitori care nu înţeleg că trebuie să respecte munca unor oameni. Nu demult, se racolau elevi pentru anumite „şcoli de fotbal” din Călăraşi - fotografii realizate cu telefonul mobil, legitimări „pe blat”, promisiuni deşarte.
Mai nou juniorii Venusului (copiii crecuţi la centrul de juniori Venus) sunt atraşi cu promisiuni legate perspectiva evoluării în ligi superioare!!!! Telefoane date direct jucătorilor, fără acceptul conducerii – măcar un minim de decenţă şi respect. Abureală maximă, minciuni care le pot lua minţile unor copii, dar care le pot afecta viitorul. Încetaţi cu promisiuni pe care nu le puteţi onora, dar cu ajutorul cărora vă puteţi îndeplini un obiectiv pe termen scurt.
Clubul Venus Independenţa nu se opune unei eventuale plecări a jucătorilor săi la echipe unde pot progresa cu adevărat şi unde li se pot satisface anumite pretenţii financiare, însă solicită „şmecherilor profitori” puţin respect. Pardon, puţin mai mult RESPECT!
Binenţeles că putem vorbi şi după regulament, însă decamdată nu est cazul.
Vulturii au început să roiască, mica „LA MASIA” din Independenţa este monitorizată şi unii cred că pot face orice cu oricine. GREŞIT! Ca să fim pragmatici sau, să spunem democraţi, „Vrei ceva, dai ceva la schimb”. Măcar RESPECT dacă altceva nu ai.  

3 comentarii:

  1. Totusi,copiii care au fost vicecampioni nu s-au ales nici macar cu un meci la seniori.Macar 2-3 daca chema pentru 2-3 meciuri din postura de rezerva.Acum daca primiti un telefon de la ei in care spun ca vor la Independenta nu ii mai luati ca au venit de la Bucuresti mari fotbalisti iar peste 2-3 ani o sa ii cautati sa joace pentru Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fugi ma. Ai uitat ca multi au plecat la calarasi? Cine a ramas a si jucat asa cum e cristi chirita si mariusica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti intr-o mare confuzie. Cand ar fi trebuit sa faca pasul la echipa mare multi copii au mers la Dunarea Calarasi. A fost alegerea lor. Dupa cum scrie si mai sus, cei care au ramas au avut sansa lor si au profitat. Ei au poarta deschisa la Venus dar trebuie sa lupte pentru un loc in echipa.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .