sâmbătă, 21 martie 2015

DOAR EXPERIENȚA FACE DIFERENȚA!

Victoria Dragoș-Vodă - VENUS INDEPENDENȚA 0-2 (Manofu, Chiriță)



După rezultatul din etapa trecută elevii lui Ilie Zeciu erau nevoiți să câștige pentru a rămâne în continuare în lupta pentru locul secund în clasament. Numai că meciul cu Ciocănești a lăsat urme adânci  - 3 jucători suspendați urmare a deciziilor debilului care a arbitrat acea partidă, un accidentat, probabil cel mai important – playmaker-ul Voinescu, precum și întregul staff tehnic în tribune. Astfel, Venus a abordat partida cu numai 3 rezerve, dintre care un portar și un alt jucător incomplet refăcut. 
Prin urmare s-a luat o decizie care „a surprins” pe toată lumea – NU a fost chemat niciun jucător al echpei de juniori, măcar pentru „a umple” foaia de joc. O nouă bilă neagră pentru conducerea echipei și pentru managementul defectuos, astfel de abordări fiind obișnuitein ultimele sezoane în general la meciuri din Cupa României.  
O altă problemă mare se anunța terenul gazdelor, probabil cel mai „accidentat” din județ.
Norocul echipei noastre a fost că a întâlnit o echipă foarte slabă, fără valori care s-a mulțumit doar să se apere.
Chiar și așa, la pauză scorul a fost egal iar jocul echipei noastre nu a strălucit. Cu Ene coordonator (eroare fatală făcută și în partida cu Ciocănești, după ieșirea lui Voinescu, el fiind eminamente un jucător excelent de bandă), mijlocul echipei a fost ținut în spate de noua achiziție Căpălău. Jucătorul venit de la Alexandria a agățat toate baloanele, din piciorul său plecând toate acțiunile de atac ale Venusului.
După pauză aceeași partitură, până când a fost realizată prima (și singura !) schimbare – intrarea lui Chiriță în locul lui Popescu.  Ene a trecut acolo unde dă cel mai bun randament iar Badea a devenit creierul echipei. Viteza lui Chiriță și experiența celor doi colegi din atac au făcut diferența, astfel apărând marile ocazii la poarta gazdelor. În cele din urmă, Manofu a reușit să înscrie în urma unei faze bine construită iar Chiriță a adus liniștea după o fază în viteză la care l-a driblat pe portarul advers.
Venus a trecut un examen considerat greu doar datorită conjuncturii creată după etapa anterioară. Toată lumea trebuie însă să fie conștientă că meciurle din deplasare trebuiesc tratate în alt mod, pentru a putea aduce puncte și de pe terenuri „străine.
Etapa următoare echipa își poate continua revenirea și se poate pregăti în liniște pentru duelurile viitoare adversarul îîntâlnit –Partizan Crivăț - fiind unul modest.

2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .