sâmbătă, 14 martie 2015

JOC slab, REZULTAT mincinos, BRIGADA CORUPTĂ!

VENUS INDEPENDENȚA - Dunarea Ciocanesti 1-2 (ENE)

Articol redactat cu sprijinul cititorilor blogului echipei noastre!
 

Prima etapă a returului a însemnat și prima mare dezamăgire pentru suporterii Venusului. Ca și în campionatul precedent Dunărea Ciocănești a venit la Independența și a câștigat doar cu ambiție. A fost o nouă palmă dată conducerii echipei noastre care, ca de obicei, nu știe să motiveze echipa mizând doar pe factorul financiar și nu pregătește meciul așa cum a rfi normal în cazul unei echipe care dorește să se lupte la locurile fruntașe.
Oaspeții au venit la Independența să nu piardă, s-au masat în propria jumătate iar în prima repriză rareori au trecut centrul terenului. Venus nu a presat cât ar fi trebuit, a mizat prea mult pe valorile individuale și a jucat după ureche, că de vreo idee tactică nu poate fi vorba. Chiar și așa a avut două ocazii enorme ratate cu prea mare seninătate.
După pauză, același registru dar cu Venus parcă mai hotărâtă sau cu o echipă oaspete mai obosită. Echipa noastră reușește să deschidă scorul printr-un eurogol al lui Ene, care a șutat la vinclu de la aproximativ 25 de metri.
A fost momentul în care a decis să-și intre în rol clovnul de serviciu al arbitrajului călărășean, arbitrul al cărui nume nu merită menționat. Circarul cu față de retard  avusese o primă repriză cu decizii destul de clare împotriva gazdelor, probabil cea mai grea fiind (ne)eliminarea unui jucător al oaspeților în urma unui fault violent, intenționat asupra lui Dumitrică.
Arbitrul partidei a ținut neapărat să-i readucă pe oaspeți în joc și a reușit, oarecum ajutat și de anumite decizii de neînțeles ale băncii noastre tehnice. Prima dată l-a eliminat pe Dumitrică pentru două galbene, unul survenit în urma unui fault asupra acestuia în careul advers, interpetat drept simulare de ET din Oltenița.
Apoi și-au intrat în mână „tușarii”. Oaspeții au egalat în urma unui offside nesemnalizat la autorul golului, urmat de un gest golănesc al „marilor fotbalisti” din Ciocănești la adresa tribunei din Independența.
Circarul in echipament negru a acordat apoi penalty pentru oaspeți la un presupus fault asupra lui motorină,  precedat de un offside clar la acesta (ciudat este că nu a acordat și cartonaș roșu la portarul nostru, faultul fiind în poziție de ultim apărător!?).  Atacantul de la Ciocănești s-a ridicat mirat apreciind și el gestul „albitrului”, pe care chiar el a afirmat că l-a păcălit „ca pe proști”.
A urmat un meleu în care au fost implicați mai mulți jucători ai Venusului, prostănacul acordând cartonașul roșu maseurului echipei (!?)și trecând în carnețeulul propriu numărul pe care acesta îl avea pe bluza proprie de trening (oare ce o fi notat în raportul de joc?).
„Faptele de arme” ale lui „screech” au continuat, însă răul fusese deja făcut sau mai bine spus obiectivul fusese îndeplinit.

    Câteva concluzii după meciul de sâmbătătă:

     PENTRU ECHIPA VENUS
-         Ultimul meci al echipei a fost în urmă cu două săptămâni, în cupă la Dragoș Vodă. În condițiile în care nu se fac antrenamente, să nu joci măcar un amical în această perioadă este amatorism, lipsă de interes  sau nepricepere;
-          Când Voinescu nu este în formă sau este absent,  echipa nu joacă nimic, sunt exemple încă din turul campionatului – meciul cu Fundulea. De ce nu s-a acționat pe linia aducerii unui jucător de același profil?
-          Schimbările în timpul meciului au fost total neinspirate, părând că nu se cunoaște profilul fiecărui jucător sau că sunt gândite înainte de începerea meciului fără a se ține cont de derularea acestuia (un exemplu simplu: Ionuț Beia, jucător de picior drept, trecut fundaș stânga, în condițiile în care în teren existau doi jucători de acest profil ).
-          Dacă ciudatul din Oltenița a arbitrat în meciul de cupă cu Dragoș Voda și l-a făcut praf, deși partida nu a avut istoric, de ce nu s-a acționat pentru recuzarea sa (și la acea partidă schilodul i-a acordat, în mod eronat, cartonașul galben lui Dumitrică pentru simulare)?
-          Jucătorii trebuie să-și dorească mai mult decât simpla prezență pe teren în tricoul Venusului și să se motiveze și singuri. Motivația venită pe alte căi nu prea există.
-          Toți vrem binele echipei dar rufele trebuiesc spălate în familie!

PENTRU COMISIA JUDEȚEANĂ DE ALBITRI”
-          Oare pe ciudatul ăsta care se crede arbitru cine îl judecă după prestația de sâmbătă deși se știe că el mai făcut praf și alte partide în județ?
-          A întocmit un raport foarte stufos, dar oare a scris exact ceea ce s-a întâmplat sau doar adevărul lui?
-          Dacă asta e cel mai bun fluieraș din județ, atunci pot arbitra în continuare Ivanciu, Fenghea sau chiar Gâscanu.  

PENTRU RETARDATUL CU ECUSON DE LIGA A III-A
-          Când vreodată ai jucat tu fotbal să cunoști acest sport? Cunoști doar teorie, că practica după câte vedem îți dă daună totală.
-          Ne-ar bucura să știm că ai fost corupt la aceast meci, ca și la cel din primăvara anului 2014, decât să aflăm ești cu adevărat prost.
-          Dacă tot ești arogant în timpul meciului, măcar să te bazezi pe ceva. Să te văd cu această atitudine la...Budești.
-          O întrebare primită de la un delegat al unei echipe aflată la retrogradare: MERGE TOT CU 500 RON ȘI PLINU' DE BENZINĂ? (chiar nu știm la ce s-a referit)!


15 comentarii:

  1. cinste invinsilor,felicitari invingatorilor.sa demonstrat ca jucatori din calarasi de la formatia din ciocanesti au fost mai buni ca bucuresteni mercenari de la formatia din independenta.sa cunoscut unitatea de grup si nu interesele fiecaruia.tin sa precizez ca a fost un meci frumos cum rar mi-a fost dat sa vad pe stadioanele din judet.bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. arbitru a fost cu oaspetii da sa stiti ca prostul de pe banca voastra de rezeva va manaca meciurile si banii.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum cine ma antrenoru. acolo e buba la venus care nu face nici antrenamente. si nu cred ca ciocanestiu a platit arbitru. mai repede oltenita.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca nu stii ce vorbesti.vorba lui brasoveanu,echipa nu se mai regaseste.lumea vine la stadion dar....degeaba...nici un jucator cunoscut.toti refuzati din imprejurimile bucurestiului au ajuns sa joace la echipa campioana,care candva facea furori cu jucatori ''autohtoni'',cunoscatori stiu despre ce anume vorbesc.nu zeciu este vinovat ci jucatori adusi care i se impun sa joace.treziti-va odata oameni buni si vedeti odata realitatea.decat sa platiti cu bani grei asa zisi ''stranieri'' mai bine bateti-va pt copii valorosi din judet.asta e o simpla parere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba de unde sa mai bagi autohtoni sau din judet si sa ai si rezultate? lui zeciu nu i se impune nimic. este si el de acord ca altfel ar pleca de la echipa nu? dar cand singurii jucatori pe care el i-a vrut in ultimele 2 sezoane sint mateo (125 kg) si ispas (150 kg) asta spune multe nu?

      Ștergere
    2. cred ca mateo si ispas mai putea juca la venus la echipa pe care o au cred ca facea fata cum spui tu grasuti dar nu stiu cati din liga asta are detenta cum are mateo am auzit ca sa lasat dar cred ca mai putea juca este decizia lui. ispas nu am mai auzit nimic.

      Ștergere
    3. cred ca mateo si ispas mai putea juca la venus la echipa pe care o au cred ca facea fata cum spui tu grasuti dar nu stiu cati din liga asta are detenta cum are mateo am auzit ca sa lasat dar cred ca mai putea juca este decizia lui. ispas nu am mai auzit nimic.

      Ștergere
    4. ALO ESTI CHIAR PE DINAFARA. CRED CA VREI SA SPUI CA PUTEAU JUCA LA FC INDEPENDENTA NU LA VENUS. TRAIESTI ALTA LUME!

      Ștergere
  5. lumea spune ca sunt rautacios,dar cu cine vroiai sa tin sambata?mai multi prieteni am la ciocanesti decat la echipa mea de suflet ''independenta''.asta e purul adevar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tineai cu echipa ta o incurajai nu tineai cu "prietenii" de la ciocanesti. vezi nu intelegi. sustii echipa ta de suflet sau niste asa-zisi prieteni care dupa ce au dat goluri iti injurau toata cumuna? ei ce mai spui acum "prietene"?

      Ștergere
  6. Nu spun că cei veniți din București sunt mari valori dar cu siguranță sunt peste cei din Călărași și se demonstrează că echipele din județ care ajung să se lupte la promovare au în componență doar stranieri (ex: Modelu, Oltenița și chiar Dunărea Călărași). Nu ești conectat la realitate dar nu prea mai găsești jucători buni în județ, poate doar peste 4-5 ani când cresc actualii juniori republicani de la Dunărea, alte echipe sau de la Venus. Poți face o echipă din autohtoni, dar cu care să joci în Onoare și cum spunea un bătrân, să vezi doar circ. O așa bază spotivă merită o echipă competitivă, nu o echipă care doar să distreze publicul.
    La juniorii Venusului există un mic proiect și deja începe să dea roade - Chiriță Cristian este în lotul echipei mari, este foarte apreciat și în curând chiar va deveni titular al echipei. Următorii pe listă sunt Minea Marius și Ursaru Alin. Vor urma și alții. Ceea ce nu înțelegi este că abia atunci când această echipă nu o să mai fie o să-ți dai seama ce s-a pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  7. bani investiti aiurea,doar ca sa termini pe un loc 3.......:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am stat de vb cu mateo azi si baiatul mia zis ca nu mai vrea sa joace am vazut un com ca are 125kg si ispas150 nu este adevarat sunt grasuti dar cred ca putea juca la venus o repriza la ce rezerve au ei sunt sub ei cred ca mateo mai putea arata ceva.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .