duminică, 11 mai 2014

SET ÎNAINTE DE DERBY !

Avântul Dor Mărunt (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-6

     Înaintea marii confruntări cu Mănăstirea, juniorii Venusului aveau nevoie de un rezultat pozitiv și un joc bun în partida de la Dor Mărunt, în fața unui adversar destul de incomod pe teren propriu. Valoarea echipei noastre și-a spus însă cuvântul și încă din minutul 2 scorul arăta 2-0 după golurile marcate de Chiriță și Nicolae. De aici jocul a curs într-un singur sens cu jucătorii noștri exersând în perspectiva derby-ului din etapa următoare.
     Elevii lui Lili Radu și Dan Giurcan au jucat relaxat și au mai marcat de patru ori prin Tudor Bogdan (de două ori), Chiriță și Voinea câte un gol.
     Astfel, Venus urmează să joace etapa următoare finala campionatului, marele derby cu Unirea Mănăstirea. Se anunță un meci extrem de disputat, echipa oaspete (cotată favorită la câștigarea campionatului la începutul acestui sezon) dorind să spele rușinea partidei din tur.
     Copiii noștri trebuie să demonstreze însă că sunt cei mai buni și să învingă o formație care nu a știut să piardă meciul tur, a acuzat brigada de arbitri pentru înfrângerea suferită, dar a uitat să menționaze alt lucru mult mai grav: pe parcursul turului campionatului, adversara de sâmbătă a utilizat, în mod fraudulos, jucători care nu erau legitimați la această echipă.
     Acesta lucruri vor conta însă mai puțin sâmbătă. Venus trebuie să lupte până la final, să se dăruiasă și să se comporte ca o adevărată echipă. Numai în aceast fel se pot câștiga astfel de meciuri, numai în acest fel poți câștiga derby-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .