luni, 7 mai 2012

"SERIA C" ADJUDECATA !

       
                                                      Dragalina - INDEPENDENTA 1-6
                                      (Porumbel 2 ,Tarabaseanu , Oprea Adi , Piron , Petcu )


Sambata Venus se ducea decisa pe stadionul tineretului din Dragalina sa incheie rapid conturile cu echipa locala. Dupa o prima repriza anosta in care doar Oprea Adi s-a "evidentiat" prin trei ocazii uriase la poarta adversa , mitanul secund a adus o ploaie de goluri in buturile nefericitului portar din Dragalina. Fanel Porumbel a deschis balul imediat dupa pauza cu o executie INCREDIBILA , mai rar vazuta pe un teren de fotbal, lovitura libera executata direct in vinclu de la 45 de metri , aproape de linia de mijloc a terenului. Asadar 0-1.
La numai 3 minute de la fabulosul gol , Porumbel este faultat in careu in la o combinatie intre el si Piron . Executa golgeterul judetului Oprea Adi si mareste diferenta la doua goluri.
3-0 se face in minutul 60` cand Tarabaseanu se inalta si trimite cu capul in plasa centrarea din corner venita de la acelasi Porumbel.
Piron isi trece si el numele pe lista marcatorilor atunci cand pune latul din 6 metri la o centrare din banda stanga a lui Catana si modifica tabela la 4-0.
Manita este realizata de Porumbel dupa un sut la coltul lung din 10 metri. Gazdele ranite in orgoliu calca puternic acceleratia si marcheaza golul de onoare dupa o bolta peste somerul Condei .
Ca totul sa fie complet , Petcu Ionut maresten din nou diferenta la 5 goluri dupa ce speculeaza o neatentie in defensiva gazda. Scor final 1-6!

Cu acest rezultat Venus isi betoneaza serios primul loc dupa ce urmaritoarea sa Modelu pierde la Borcea cu 2-1 si majoreaza diferenta de puncte la 7 lungimi.

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Teodorescu ,  Radu ,  Catana - Constantin , Furdui , Porumbel , Iordache - Piron , Oprea Adi
Au mai intrat : Petcu <-> Constantin , Muha <-> Iordache , Tanasescu <-> Oprea Adi , Cinaru <-> Radu

4 comentarii:

  1. din dragalina7 mai 2012 la 14:59

    coman de ce nu mai joaca nu mai este la voi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca ai observat , capitanul nostru a mers cu echipa la acest meci dar nu poate juca de la sfarsitul turului din cauza unei accidentari mai delicate la glezna. Face parte in continoare din grupl nostru!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti echipa buna danu e unita.am vazut si sambata cum uni jucatori nu primeau pase. poate ati fost obositi da asa nu puteti bate la baraj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Venus pentru victorie si succes sambata atata echipei de seniori cat si celei de juniori! Ultimele etape inainte de play-off le jucati pentru onoarea voastra.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .