vineri, 9 iulie 2010

SOCANT !!


MARIAN BICA, PRINS DOPAT !!


Imediat dupa terminarea ultimei etape a ligii a V-a, au fost testati toti jucatorii ce au evoluat de-a lungul sezonului la un control amanuntit anti-doping.

STUPOARE !!!
Magia Neagra, asa cum a fost denumit de-a lungul anilor petrecuti la Venus a fost depistat pozitiv, din toate rezultatele anilezelor , reiesind faptul ca fostul mare fotbalist al Independentei, a consumat in cantitati mari susbstante si produse etnobotanice, clar interzise in fotbal si riscă o suspendare cuprinsă între unu şi patru ani. Se poate spune ca, in proportie de 99%, fastuasa lui carierea a luat sfarsit in cel mai urat mod posibil o data cu aceasta veste.
Contactat de noi, gigantul fotbalist n-a vrut sa ne declare prea multe .. "Nu-mi vine sa cred, n-am facut absolut nimic rau. Fac recurs !" - a tinut sa precizeze Marian.

6 comentarii:

  1. =))..cata imaginatie:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate proba "B" il va scoate nevinovat...Nu-mi vine sa cred...ce final urat de cariera ar fi pentru un idol..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima shansa. proba B !

    RăspundețiȘtergere
  4. Din surse apropiate mie, am inteles ca Marian l-a luat ca avocat sa-l reprezinte pe Paraiala Claudiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-un comunicat oficial Agentia Judeteana Antidoping a anuntat ca fotbalistul Bica Marian a fost depistat pozitiv cu substanta "alcooldrina" in urma unui control efectuat in luna iunie a.c.. Avocatul acestuia, cunoscutul Paraiala Claudiu, a anuntat ca se asteapta rezultatele probei B pentru o pozitie oficial din partea "Magiei negre".
    "Surse de incredere" din anturajul marelui jucator au sugerat ca acesta utiliza substanta respectiva pentru a se bucura intr-un mod cat mai original la inscrierea unui gol si pentru a simti din plin placerea acestuia...

    RăspundețiȘtergere
  6. tuicutamina aceasta este substanta pe care au gasit-o la efectuarea probelor in sangele black a lui marian,imi pare rau pt el dar sigur si la proba b va iesi la fel pt ca este dependent de aceasta substanta.SOC-ULTIMA ORA : in apararea perlei sau alaturat toti sefii de baruri,restaurante,carciumi,bodegi,birturi etc
    ,care vor sa-l sustina.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .