marți, 13 iulie 2010

BRILIANTELE SURPRIND DIN NOU !




ATASAMENT FATA DE CULORI !

Odata cu apropierea inceperii campionatului judetean, fotbalistii Venusului au gasit un mod inedit de a-si arata dragostea fata de echipa. Cu numai doua saptamani inainte de a pleca in cantonament, doi dintre fotbalistii de baza din lotul celei mai iubite echipe din judet au ales sa-si tatueze pe brat atasamentul lor privind clubul.
Nonconformistul mijlocas, Mustata si-a batut pe bratul drept numele echipei (VENUS) in limba chinezeasca, demonstrandu-ne inca o data daca mai era cazul, sentimentele acestuia cu privire la club.
Proaspat sosit din capitala Spaniei, acolo a locuit timp de 4 luni, Zorro, mijlocasul defensiv al Venusului care urmeaza sa se alature echipei in scurt timp, nu s-a lasat mai prejos, tatuandu-si pe umarul stang un chip de leu, de altfel un simbol al echipei de-a lungul istoriei, trupa lui Ilie Zeciu mai fiind cunoscuta si sub numele de "Leii Neimblanziti"
Aceste doua fapte n-au fost deloc trecute cu vederea de fanii Independentei, care la auzul vestii nu-si mai incapeau in piele de fericire, fiind foarte mandrii ca fotbalistii adoptati repede de ei au inteles foarte bine ce inseamna sa joci la Venus.

2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .