duminică, 9 septembrie 2018

TOT EI DOMNILOR. PARDON...DOAR EI!

VENUS INDEPENDENTA - Steaua Radovanu 2-0 (Minea, Chirita)

Revenim cu detalii...

6 comentarii:

  1. Pai restu va loat banii si nu joaca nimic si simbata ca daca nu era chirita cu marius nu mai loa nimeni bani

    RăspundețiȘtergere
  2. Joaca toata echipa,nu numai Chirita si Marius.Este foarte bine ca ei marcheaza,dar mingea pana la ei ajunge de la ceilalti coechipieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. degeaba bați dacă 3 ani tu nu ai voie la promovare și nu bagi și juniori.e doar cheltuiala degeaba mulți jucători sint slabi am văzut și simbata

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca sunt mai slabi decat juniorii de care vorbesti , pentru ca vorbec rezultatele.Vezi meciul din Cupa Romaniei (DICHISENI-VENUS) si Dragalina -Venus.Putem folosi juniorii de care tu vorbesti, dar noi nu mai vrem sa ne bata orice echipa,mai ales cele din Liga a V a ,unde echipa pe care o propuneti (de la juniori) nu o sa ocupati decat locurile codase.Noroc ca de aici nu se retrogradeaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitati un lucru: este vorba de 2-3 juniori care puteau cel putin sa completeze lotul. Fara obiectiv in urmatorii trei ani, Venus trebuia sa-si creasca copiii, binenteles alaturi de jucatori maturi si valorosi. Au dreptul la aceasta sansa iar argumentele gen "lipsa valoare" nu au acoperire. Vorbiti de un meci cu Dichiseni in care nimeni nu a miscat sau cel cu Dragalina in care cei doi care au fost "aruncati" au jucat fiecare cate 15 minute. Nu vreau sa punem in discutie factorul financiar pt ca aici Venus pierde categoric.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am văzut jocurile de acasă și de la grădiștea și clar uni nu sint jucători și mai bine dai credit unui junior care poate creste decât unui obosit care e jucător doar în acte.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .