joi, 14 decembrie 2017

SEZONUL BARCELONEI!

     Vara 2017, inceput de luna iulie. Se cunosteau echipele promovate in liga a IV-a iar Venus Independenta se pregatea de un sezon, in care si-a anuntat clar intentia de a promova.
Pentru Barcelona de Calarasi vara nu a fost insa usoara. Au plecat jucatori multi, unii chiar de valoare, intre acestia capitanul si cel mai bun om din sezoanele anterioare – Gabi Voinescu.
Altii au hotarat sa aleaga “calea banilor” in detrimentul performatei, preferand sa intareasca o pseudo-rivala la titlu, ingropata ulterior insa in propria trufie si neputinta.
Venus a inceput schiop turul si a continuat la fel, cu jocuri neconvingatoare, insa cu rezultate pozitive care au mentinut-o in varful ierarhiei.
Cu jucatori care participau la meciuri “fara frecventa”, fara inspiratie de pe banca dar si fara omogenitate, jocul arata jalnic pentru o viitoare campioana.

     A venit insa momentul adevarului, cu trei meciuri tari in trei etape consecutive, cand Venus a aratat ca este o echipa adevarata, ca are pedigree si anvergura, iar in etapa a VI-a a ucis campionatul.
Venus si-a spulberat toate posibilele contracandidate, s-a instalat in fotoliul de lider si a ramas acolo pana la final. Pauza de iarna gaseste echipa noastra pe primul loc, dupa un parcurs fara infrangere, cu un singur rezultat de egalitate.
In afara de unii paranoici, straini de fotbal si imbarligatori de integrame, nimeni nu a contestat suprematia Venusului.

Pentru retur insa trebuie multa atentie. Principalul pericol vine de la rivala traditionala din Ciocanesti, care nu trebuie subestimata, insa si de la celelate echipe tari, care nu vor menaja deloc echipa noastra.
Cel mai important este insa ca Venus sa-si vada de treburile personale. Echipa are destinul in propriile maini si victoriile in toate meciurile din retur ii asigura titlul.
Totul trebuie facut insa cu grija, pasii trebuiesc calculati corect si fiecare meci tratat cu seriozitate indiferent  de adversar. De asemenea, transferurile trebuiesc gandite, facute “cu cap”, exact pe posturile deficitare si trebuie avuta incredere mai mare in juniori. Urmeaza un retur greu si este nevoie de fiecare jucator de valoare, de fiecare om apropiat echipei, de fiecare strop de energie pozitiva si de fiecare suporter.
In fond, VENUS INDEPENDENTA este o stare de spirit, este ceea ce toti iubim, este ceea ce altii admira cu invidie, este cea mai titrata echipa din liga a IV-a Calarasi – este BARCELONA judetului.

Pana acum echipa a confirmat cele enumerate mai sus si a facut ca sezonul 2017-2018 sa fie redenumit in “SEZONUL BARCELONEI”.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .