marți, 28 februarie 2017

SHAMPION LIG!

CUPA ROMANIEI

Victoria Lehliu Gara - VENUS INDEPENDENTA 2-4 (Radu 2, Borbely 2)

     Sezonul de primavara a inceput sambata cu programarea primelor meciuri din Cupa Romaniei. Intr-o atmosfera de meci mare, cu tribune arhipline si o temperatura primavaratica, Venus s-a deplasat la Lehliu pentru a demonstra inca o data ca spectacolul facut de Barcelona de Calarasi este unic.
Si asa a fost. Echipa noastra a practicat un fotbal de pe alta planeta si a demonstrat de ce este cea mai buna si mai iubita echipa din judet. 
S-a dovedit inca o data ca meciurile amicale au rolul lor, jucatorii interpretand perfect partitura trasata de Ilie Zeciu in perioada de pregatire.
Astfel, Venus a practicat un joc complet, cu presing avansat, pase de o rara finete si ocazii la fiecare atac. Sub privire miilor de spectatori Venus a incantat si si-a permis si o aroganta. A lasat echipa gazda sa conduca cu 2-0, doar pentru ca provocarea sa fie mai mare si partida sa ramana una vie.
In cele din urma elevii lui Ilie Zeciu au decis sa incheie spectacolul dupa “doar” 120 de minute, timp in care intreaga conducere tehnica a sarbatorit cu sampanie si caviar, felicitandu-se pentru alegerile inspirate din aceasta iarna.
Sambata este prima etapa din retur (in fapt cea de-a doua) iar Venus are o noua reprezentatie la Manastirea. Spectacolul este asigurat, gazdele reusind sa vanda in mai putin de 2 ore toate biletele tiparite.  
Baietii anunta o noua reprezentatie de gala, un meci cum nu am mai vazut si binenteles o noua victorie. Dar mai presus de toate, un joc de SHAMPION LIG!

P.S. STAY CALM AND KEEP DREAMING! …. Adica “Vise taica, vise…”


Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .