sâmbătă, 4 octombrie 2014

NUMAI ȘASE-S NOROCOASE!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Victoria Lehliu (juniori) 6-2

     Echipa de juniori începe să prindă curaj. Cel puțin așa a demonstrat în ultimele etape când a reușit trei victorii din trei posibile.
     Sâmbătă existat o oarecare miză de orgoliu, adversarii aflându-se la egalitate de puncte cu juniorii Venuslui.
     Începutul a fost însă unul catastrofal pentru echipa noastră. Apărarea "și-a făcut din nou datoria" (pentru a câta oară?) și Venus a încasat 2 goluri în primele 10 minute ale partidei.
     Un fleac. Biciuți de pe marrgine de Claudiu Șerban și de către Dan Giurcan copiii noștri și-au revenit și au întors rezultatul până la pauză.
     Repriza a doua a fost un atrenament util, scorul final 6-2 reflectând diferența de valoare evidentă dintre cele două echipe. Golurile au fost marcate de Chiriță de trei ori, Tudor Petruș de două ori și Alin Ursaru un "eurogol" cum rar se vede pe stadioanele de la țară.

     Etapa următoare însă Venus are parte de un adversar puternic - Ulmeni, cu pretenții la locurile fruntașe. Pentru a reveni acasă cu puncte de la această partidă juniorii Venusului trebuie să trateze meciul foarte serios, să pună osul și să fie concentrați pe toată durata partidei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .