sâmbătă, 27 septembrie 2014

EVOLUȚIE DE ZECE !

Avântul Dor Mărunt - VENUS INDEPENDENȚA 0-10



     Meciul echipelor de seniori a fost unul foarte simplu pentru Venus Independența. Primele atacuri ale partidei s-au soldat cu ocazii uriașe ale echipei noastre iar până ca gazdele să se trezească scorul a devenit 3-0. Liniștitor în perspectiva evoluției viitoare a partidei.
    Atacul Venusului și-a făcut datoria, elevii lui Ilie Zeciu au marcat de 10 ori și din nou s-au jucat cu ocaziile în fața unei echipe dezamăgitor de slabă. Echipa noastră începe să se omogenizeze și se apropie ca joc de ceea ce doresc conducerea și suporterii.
    Important pentru Venus este să câștige toate partidele rămase până la finalul turului pentru a rămâne în cosata liderului, un lider care pare a șchiopăta dar care încă nu se împiedică.
    O partidă frumoasă, plăcută ochiului (deși s-a desfășurat pe un frig pătrunzător) a fost stricată de evoluția sparring-partnerului preferat al bătăușilor din Liga Tractoriștilor – arbitrul păcălici Bondoc. Deoarece de această dată nu a mai luat bătaie, Bondoc a dorit să se evidențieze prin câteva decizii penibile în special împotriva Venuslui. A tolerat numeroase intrări dure ale gazdelor însă nu s-a sfiit să acorde cartonașe galbene jucătorilor Venusului în faze banale dejoc.



Un comentariu:

  1. Pe primul loc cand 10 ,12-0 dar degeaba poate la anul cand o sa vina Motorina ,Tarabasanu inapoi sau cand o sa joace Coman cu Cinaru pa atunci lasati pe altii...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .