sâmbătă, 13 septembrie 2014

TRAINING DAY!

Victoria Chirnogi - VENUS INDEPENDENTA 1-3



     Derby de mare spectacol în meciul dintre Victoria Chirnogi și Venus Independența. Cele două echipe veneau după ce în etapa anterioară se umpluseră de ridicol, remizând în compania a două echipe mult mai slab cotate (Venus 3-3 acasă cu Fundulea, Chirnogi 2-2 la Radovanu).
     Începutul  a fost echilibrat, de remarcat fiind "ciobănia marelui fotbalist" Gigi Ioniță, care aproape i-a rupt piciorul lui Voinescu fiind doar avertizat verbal de arbitrul partidei. Culmea, deși intrarea s-a a îngrozit asistența, căpitanul gazdelor a protestat, acesta fiind singurul lucru notabil pe care l-a făcut pe parcursul partidei.
     Venus a pus stăpânire pe joc, a făcut ceea ce ar trebui să facă meci de meci și și-a pus adversarul la respect după ce a reușit două goluri spectaculoase prin Dumitrică și Manofu. Gazdele au revenit înainte de pauză și au redus din handicap după o nesincronizare a apărării oaspete dar și o gafă a tușierului care nu a semnalizat o minge ce ieșise în aut și pe care inițial niciun jucător (fie că era de la Independența sau Chirnogi) nu a intenționat să îl mai joace.
     A doua repriză a fost în totalitate la discreția Venusului care a creat faze spectacol, a ratat numeroase ocazii și a mai înscris un gol prin inepuizabilul Dumitrică.
     Trei lucruri mai sunt de menționat: la scorul de 3-1 portarul nostru a reușit să pareze un penalty executat de vedeta echipei gazdă. Al doilea moment a fost eliminarea lui Alexe pentru al doilea cartonaș galben, fază la care mijlocașul nostru a fost lovit și îmbrâncit de 4 jucători gazdă. În cele din urmă arbitrul a eliminat un singur jucător gazdă, ceilalți golani rămânând pe teren, mai puțin unul, schimbat repede de către antrenorul gazdelor.
     Al treilea moment interesant a fost eliminarea lui Dorobanțu de la Venus pentru al doilea cartonaș galben, gafă colosală a arbitrului deoarece faultul la faza respectivă a fost făcut de către Cinaru.      
Finalul  adus o victorie muncită și meritată pentru echipa noastră, semne bune în perspectiva viitoarelor partide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .