sâmbătă, 27 septembrie 2014

AU LEGAT VICTORIILE!

Avântul Dor Mărunt (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-5




     Sâmbătă la Dor Mărunt tinerii jucători ai Venusului au confirmat că încet încet pot deveni o echipă adevărată. Deși lipsiți de aportul a doi jucători de bază – Ursaru și Petre, juniorii noștri au reșit să câștige și să lege în sfârșit două victorii consecutive.
     Partida a fost în totalitate la discreția elevilor lui Claudiu Șerban și Dan Giurcan, care au închis meciul încă de la pauză prin 4 goluri marcate de Chiriță și un eurogol al lui Marius Minea.
    Dincolo de rezultat este de apreciat dăruirea cu care copiii au abordat partida precum și faptul că începe să se simtă rezultatul ședințelor de pregătire.  
    Gazdele au fost un bun sparring-partner îndeosebi în prima repriză.  Repriza secundă pentru fundașii gazdelor a însemnat doar goana după picioarele jucătorilor Venusului, golanii din apărarea gazdelor lovind fără menjamente  tot ceea ce întâlneau în cale. Era oarecum normal să se întâmple acest lucru din moment ce mingea era o necunoscută totală pentru circarii gazdelor, probabil genul de jucători care se prezintă doar la partidele de pe teren propriu.
     Jocul dur s-a datorat însă și prestației mult prea îngăduitoare a arbitrului care nu s-a sinchisit măcar să avertizeze verbal intrările de K1 ale unor băieți veniți după o beție cruntă „să joace meciu”.
     Sâmbătă juniorii Venusului trebuie să câștige din nou împotriva unei echipe relativă bună a campionatului – Lehliu Gară și să confirme forma bună în care pare că se află.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .