duminică, 6 aprilie 2014

BACK IN BUSINESS!

Rapid Ulmeni (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-1

     Vreme urâtă sâmbătă la Ulmeni cu vânt puternic care amintea echipei nostre de meciul din etapa precedentă, sincopa cu Borcea. Copiii antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu trebuiau să depășească în primul rând un posibil blocaj psihic urmare unei partide care nu se așteptau să o piardă.
    Gazdele se anunțau o nucă tare după ce reușiseră să învingă două candidate la primul loc: 4-0 cu Borcea și 2-0 la Mănăstirea (joc decis totuși la masa verde după ce echipa din Ulmeni a utilizat un jucător suspendat).
   Prima repriză s-a jucat doar în jumătatea gazdelor, jucătorii noști beneficiind ușor și de avantajul vântului puternic. Cu toate acestea echipa din Ulmeni a scăpat fără gol primit și se anunța o repriză secundă de foc.
     În pauză tinerii noștri jucători împreună cu cei doi antrenori au reușit să se mobilizeze și deși au jucat împotriva vântului au reușit o repriză secundă mult mai bună. De altfel, în ultimele 20 de minute gazdele nu au mai ieșit din propria jumătate și chiar din propriul careu fazele curgând spre poarta acestora. În urma unei faze excelente creată pe partea dreaptă de Ursaru și Mikloș ultimul a centrat perfect iar killerul Tudor nu a iertat trimițând mingea în plasă în extazul susținătorilor echpei noastre. Victoria  a venit ca o descătușare meritată pentru o echipă formată din copii cuminți, ambițioși și talentați care doresc să arate că sunt cei mai buni.
     Aparent copiii au trecut de perioada dificilă, urmează partide cu echipe mai accesibile așteptându-se în acest moment derby-ul cu echipa din Mănăstirea care poate clarifica în mare măsură câștigătoarea titlului de campioană județeană la juniori.
 
 

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .