sâmbătă, 22 martie 2014

AU ATINS SUTA!

Înainte Modelu (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-8

     Despre meciul echipelor de juniori sunt puține lucruri de spus. Venus a venit cu moralul betonat după victoria din derby-ul cu Ciocănești și nu a lăsat nicio șansă unui adversar mult mai slab și nemotivat.
     Atacul echipei lui Dan Giurcan și Lili Radu și-a făcut din nou datoria, cu golurile marcate sâmbătă echipa ajungând la un total de 103 marcate până în acest moment. Golul cu numărul 100 a fost reușit de Nicolae care a tranformat un penalty. De asemenea, scorul înregistrat pe tabelă a dat ocazia celor doi antrenori să testeze diverse formule de joc și să vadă la lucru copiii care au evoluat mai puțin în acest retur.

     Sărbătoritul zilei a fost atacantul Tudor Bogdan cel care a împlinit 17 ani și căruia îi urăm LA MULȚI ANI, MULTĂ SĂNĂTATE ȘI MULTE REALIZĂRI!

     Următoarele două etape Venus întâlnește două echipe puternice - Borcea aflată încă în lupta pentru primul loc și Ulmeni, probabil surpriza începutului de retur, echipă care a reușit rezultate bune în această primăvară. Victoriile în cele două partide ar aduce echipa noastră mai aproape de obiectivul final - câștigarea titlului de campioni județeni.

2 comentarii:

  1. Foarte frumos!Dupa ce nea Ion a fost gonit de primar din incinta stadionului,dupa scurt timp,a fost gonit si portarul echipei de seniori,Dan Condei,urmat de catre juniorii Venusului pentru ca se uitam linistiti la meci.Mai grav este faptul ca au fost scosi cu forta de 3 "malaci" iar 1 dintre juniori a fost lovit cu palma peste fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Modelu e un model de subcultura si cocalarism. ce sa-i ceri unui om care nu stie sa lege 3 vorbe daca intre ele nu se regaseste cuvantul P__A? Dar nu uitati "Se strange latzul..."!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .