sâmbătă, 8 martie 2014

VICTORIE CU GÂNDUL LA DERBY!

Steaua Radovanu (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-9

     Cu o săpătămână înaintea marelui derby cu Ciocănești elevii lui Dan Giurcan și Lili Radu s-au deplasat la Radovanu unde au întâlnit una dintre codașele clasamentului. Pe un teren îmbibat cu apă, juniorii Venusului și-au confirmat statutul de favoriți și au declanșat asediul încă din primele minute. Astfel, în minutul 10 tabela arăta deja 4-0 pentru echipa noastră care promitea să realizeze scorul campionatului, dar mai important putea pregăti în liniște meciul din etapa următoare.
     Venus a făcut 5-0, a continuat să asedieze poarta gazdelor însă după numai 23 de minute de joc brigada de arbitri a considerat că este necesar să fluiere finalul primei reprize. Au urmat discuții aprinse între oficialii și jucătorii  Venusului și brigada de arbitri, fără ca fluierașii să ofere un motiv întemeiat pentru decizia luată.        Nemulțumirea și starea de tensiune s-a resimțit ușor în jocul copiilor noștri și la 10 minute după reluarea jocului gazdele au redus din handicap. A fost un simplu foc de paie pentru că elevii lui Giurcan și Radu au reluat asediul, au ratat numeroase ocazii și au mai înscris de doar 4 ori.
     După 35 de minute penibila brigadă de fluierași a încheiat partida plictisită probabil de joc, dar primind baremul întreg pentru prezența la acest meci. Prestație rușinoasă a brigăzii de arbitri din acest punct de vedere, care nu dau doi bani pe munca unor oameni dar mai ales pe dorința unor copii de a juca fotbal. Partida de juniori a durat, adunând și minutele de pauză, 68 de minute mai puțin decât durata drumului parcurs de copii de la Independența la Radovanu.
     Pentru Venus urmează o săptămână de foc și un week-end în care echipa de juniori poate lua o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului. Elevii lui Giurcan și Radu trebuie să pregătească serios meciul cu echipa similară din Ciocănești, campioana ultimelor trei ediții din liga județeană. Oaspeții au ambiții mari, sunt cunoscuți ca o echipa puternică, ambiționasă și extrem de dură. 
     În același timp însă, ambiția și entuziasmul jucătorilor noștri poate face oricând diferența așa cum s-a întâmplat de fiecare dată în meciurile cu miză. Copiii Venusului trebuie să fie motivați și conștienți că pot obține sâmbătă o nouă victorie dar trebuie să muncească în continuare și să se comporte ca o adevărată echipă.
     Suporterii echipei de juniori sunt așteptați sâmbătă 15 martie 2014 de la ora 13.00, pe Venus Arena, pentru a-și susține favoriții.
                  FORZZA VENUS !
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .