duminică, 25 august 2013

START RATAT


     
                    CSM Oltenita - VENUS INDEPENDENTA 1-1
                                         (Gh. Badea )


Dupa victorii pe linie in meciurile de pregatire Venus a debutat cu stangul in noua stagiune . Trupa antrenata de Ilie Zeciu a terminat la egalitate scor 1-1 la capaatul unui meci jucat pe un teren greu de imaginat ca fiind unul pe care se disputa sportul rege , oficialii echipei din Oltenita mutand partida cu 2 zile inainte pe terenul secund desii arena principala este gata de inaugurare.

Revenind la partida in sine ea a fost una as spune echilibrata dar daca Cosmin Onofrei marca la cele doua ocazii uriase avute in debutul meciului altfel vorbeam se vorbea acum. Si cum ocaziile se razbuna Oltenita a inscris la capatului unui corner balbait si recentrat in forta in fata portii pentru "patrarul" gazdelor ce inscrie involuntar , mingea izbindu-se puternic de genunchiul sau.

In repriza secunda pe teren a fost doar o singura echipa , un Venus ce si-a aratat intentia de a inscrie inca din primul minut al reprizei . In minutul 48`Mustata este faultat in careu iar Badea inscrie cu calm pentru 1-1.
De la egalare si pana la finalul partidei gazdele s-au multumit doar sa se apere bubuind mingiile in afara terenului in vreme ce Badea , Cinaru , Iordache si Voinescu ratau de minune ocazii uriase la poarta norocosului portar gazda .
Se termina 1-1 cu gazdele sarbatorind egalul ca pe o victorie , multimea prezenta la meci plecand satisfacuta acasa recunoscand faptul ca de etapa urmatoare echipa din Oltenita se va muta pe arena centrala .

Urmatoare etapa Venus va primii acasa vizita celor din Radovanu cu incepere de la ora 17.00 .


14 comentarii:

  1. Vezi ba zeciule dak il bagi titular pe onofrei si pe juniorul nostru din comuna nu il bagi in seama. prietenii conteaza mai mult k rezultatu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un rezultat excelent avand in vedere k pe teren au fost Tarabaseanu, Onofrei, Mustata, jucatori care nici la categoria remorca nu fac fata.Felecitari pentru punctul castigat, dar va mai trebuie cel putin 4 jucatori pentru a va bate la campionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu tara si cu musty au castigat ei campionatele...tu ce ai facut cand ei au castigat campionate cu independenta?o frecai...

      Ștergere
    2. Da, o frecam...pe mata!Au castigat campionate cu ei in echipa, dar nu datorita lor.Aportul lor la castigarea campionatelor a fost de 0,02%, altii au dus greul.Doar Ciocanesti a pus probleme anul trecut, restul echipelor au fost mediocre si submediocre, iar acesti doi baieti nu au iesit in evidenta cu nimic, din contra, s-au plafonat in loc sa creasca in valoare.Cand joci la VENUS INDEPENDENTA si te bati la campionat, cand ai un antrenor foarte bun si cu experienta in fotbal, cand ai conditii excelente(baza sportiva si prime pe masura), cand ai coechipieri de valoare, ei ca fotbalisti ce se cred trebuie sa se ridice la nivelul celor enumerate mai sus nu sa decada de la an la an.

      Ștergere
    3. Nu este normal sa jignesti jucatorii doar pt. ca nu au castigat un meci. Crezi ca ei sunt bucurosi? O sa se revanseze in partidele urmatoare.

      Ștergere
  3. pai prietene cine vroiai sa joace in locul celor trei pe care i-ai enumerat mai sus.onofrei sa miscat destul de bine si chiar si-a creat ocazii de a marca iar dupa parerea mea a fost cel mai periculos dintr-e atacanti.mustata chiar a jucat bine si datorita lui sa luat un punct pt ca el si-a luat inima in dinti si a insirat cativa jucatori de la echipa adversa din care a rezultat penaltyul.iar tarabaseanu chiar sa achitat bine de sarcinile lui devensive,asa ca te rog frumos sa nu mai dai in anumiti jucatori si fii impartial daca esti din "imprejurul echipei".o sa vezi ca dupa meciurile cu ciocanesti si cu modelu o sa-i lauzi pe acesti jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa ne pupi in fundulet pe toti jucatorii de la ,,venus,, oricum esti un fustrat de pe langa echipa,,

    RăspundețiȘtergere
  5. am postat ieri 5 mesaje in care-I explicam "domnului" Sorin Anghel cum sta treaba cu impartialitatea analizei echipelor fruntase din liga 4 calarasi. am fost cat se poate de politicos dar se pare ca acest pseudojurnalist are un ghimpe impotriva echipei Venus din moment ce a sters toate aceste comentarii. Argumentele pe care I le-am adus au fost pertinente si neavand replica a preferat sa nu posteze comentariile. Rusinos "domnule" Sorin Anghel

    RăspundețiȘtergere
  6. se afla intr-un dialog cu Florin Radu si tot abera cu performanta si progresul echipei Venus care in viziunea dumnealui sunt nule,ca echipa nu se antreneaza si alte sicane de nivelul lui adica marunte.Ce vina are aceasta echipa ca in ultimi 3 ani nu ia stat nimeni in fata,vinovate sunt celelalte echipe care desi fac antrenament nu reusesc sa se impuna in fata Venusului. Acest Sorin Anghel este aservit catorva echipe si incalca principiul de baza al presei in speta IMPARTIALITATEA.Esti un om mic daca ai impresia ca aceste sicane de doi lei vor afecta evolutia echipei in teren si bunul mers al lucrurilor in interior. SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR!!! FORTZA VENUS!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scrie ti numele te rog. I am cerut lu SA daca vrea sa citeasca ce ai scris aici si eventual sa ti raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Cu Oltenita au castigat cu 5-2 si cu Radovanu 10-0

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .