luni, 19 august 2013

SATISFACUTI DOAR DE REZULTAT!



                                            CUPA ROMANIEI
                              Roseti - VENUS INDEPENDENTA 2 - 4
                                        (Gh. Badea 3 , Cr. Turcu)



Duminica stadionul din Roseti a gazduit primul meci oficial din acest sezon pentru Venus pe o caldura coplesitoare. Castigatoarea ultimelor trei editii de campionat a trecut de Spicul Roseti nu fara emotii cu socrulde 4-2 (2-1 pauza) . Golurile echipei antrenate de Ilie Zeciu ( invoit de la acest meci) au fost marcate de Gheorghe Badea cu un hatt-rick si Cristi Turcu , noul transfer al Independentei avand cifre grele in spate (150 de jocuri in liga 1 si 25 de goluri marcate pe prima scena a fotbalului romanesc in tricoul mai multor echipe : Gloria Bistrita , Fc Brasov sau Cfr Cluj)
La Venus s-au mai aflat in teren si celelalte doua transferuri perfectate in aceasta pauza inter-sezon , Cosmin Onofrei si Marius Culda intrand din primul minut pentru campioni la Roseti. In aceste momente Venus se mai pregateste  pentru a perfecta inca trei noi achizitii pe posturile vazute deficitare de Ilie Zeciu si Marius Lucan , jucatori ce urmeaza a fii legitimati pana la ora meciului de sambata din prima etapa.

Sambata 24.08.2013 va fi deschiderea noului sezon fotbalistic calarasean. Cu incepere de la ora 18.00 Barcelona judetului se va deplasa la nou-promovata Oltenita , meci in care Venus spera sa inceapa cu dreptul marsul spre al 4-lea titlu consecutiv .




2 comentarii:

  1. E DE BINE, VICTORIILE ADUC VICTORII. BAFTA IN CAMPIONAT BAIETI

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul cu oltenita!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .