sâmbătă, 10 noiembrie 2012

ULTIMUL MINUT DE AUR!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - RAPID ULMENI (juniori) 2-1 (Voinea, Pîslaru)


     Echipa de juniori a Venusului a demonstrat că este dispusă să lupte până în ultima clipă pentru a-și atinge obiectivul final - clasarea pe podiumul campionatului. În partida cu Ulmeni tinerii jucători conduși de Dan Giurcan și Lili Radu au obținut cele trei puncte în ultimul minut de joc grație golului marcat de Florin Pâslaru.
     După o primă repriză destul de calmă (care a durat doar 35 de minute) în care Venus a deschis scorul prin Voinea, iar oaspeții au egalat pe finalul reprizei, a urmat o parte secundă extrem de alertă. 
     Venus a atacat din primul minut al reprizei secunde și a ratat din nou numeroase ocazii. Când puțină lume mai spera, inclusiv arbitrul de centru afirmând că partida se va încheia la egalitate, Pâslaru a primit o pasă genială de la căpitanul Tudorache, l-a driblat pe portarul advers și a înscris aducând bucurie imensă în tabăra gazdelor. 
     La finalul meciului Dan Gircan și Lili Radu s-au declarat mulțumiți de rezultat, dar încă dezamăgiți de numeroasele ratări ale propriilor jucători. 
     Venus bifează încă o victorie și speră să revină cu încă un succes în partida din deplasare cu Sohatu.

2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .