sâmbătă, 17 noiembrie 2012

GALOP DE SĂNĂTATE !

SOHATU (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 2-8
     Conducerea echipei Venus a cerut echipei de juniori evoluții cât mai convingătoare și spectacol. Sâmbătă aceștia au fost răsplătiți în urma unei evoluții de senzație a copiilor antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu.
     S-a terminat 8-2 fără prea multe comentarii, pe un teren omologat doar pentru că are un gard care îl împrejmuiește. În rest nimic care să-ți creeze senzația că te afli pe un teren de fotbal. Dar să lăsăm glumele proaste pe care le face Cațaroș la adresa echipelor și să vorbim despre fotbal.
     Tinerii jucători ai Venusului au zburdat pe teren, au evoluat impecabil și aveau la pauză un avans de 5 goluri 6-1, singurul moment de incertitudine fiind în momentul în minutul 10 când gazdele au egalat la unu.
     După pauză cei doi antrenori au rulat tot lotul copiii înscriind goluri frumoase, creând faze spectacol și ratând alte numeroase ocazii.
     S-a terminat 8-2 iar tinerii jucători din Independența promit în continuare spectacol în etapele rămase până la finalul turului. S-a remarcat din nou Voinea Răzvan care a reușit o triplă și pare să fi ieșit din pasa mai puțin bună din ultima perioadă.
Dan Giurcan: Sunt bucuros și felicit copiii. A fost o surpriză plăcută și pentru oficialii echipei care au ajuns la stadion la pauza meciului și nu le venea să creadă. Vreau să continuăm evoluțiile bune și să ne atingem obiectivul propus.
Lili Radu: Eu consider că a fost un antrenament util. Trebuie să profităm de aceste ultime etape când jucăm cu adversari accesibili și să câștigăm. Felicit și eu copiii pentru jocul de astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .