marți, 28 august 2012

1-3 PE TEREN, 3-0 LA MASA VERDE

     Sambata de la ora 16.00 au debutat in noul sezon si juniorii din Independenta. Antrenorii Dan Giurcan si Radu Lilian si-au fixat ca obiectiv o clasare mai buna decat in precedentul campionat, insa ambitiile par a fi mult mai indraznete. Desi s-a intarit prin aducerea a trei jucatori (Voinea Razvan, Dolache Alexandru si Mitu Ionut) echipa de juniori a Venusului a dezamagit la finalul partidei pierzand pe teren cu scorul de 1-3 in fata mai experimentatei sale adversare. Golul echipei noastre a fost marcat de catre fundasul Stancu Valentin (foto). De remarcat ca la scorul de 1-0 pentru oaspeti Venus a ratat un penalty prin capitanul Dumitrache.
     La finalul partidei oficialii Venusului au contestat, pe buna dreptate, dreptul de joc a doi dintre componentii echipei adverse. Acestia depasisera de mult timp varsta junioratului si nici nu erau legitimati la echipa din Plataresti. AJF Calarasi urmeaza sa ia o hotarare referitoare la rezultatul final al acestuia joc in cusul zilei de marti 28.08.2012.
Dan Gircan: Noi am jucat destul de slab, dar am intalnit un adevrsar mai "experimentat". Este greu sa joci impotriva unor "juniori de 20 de ani" cu o echipa carei medie de varsta este 15 ani si 2 luni. Nu dorim dacat sa se respecte regulile jocului. A fost un inceput dezamagitor pentru noi, dar echipa o sa-si revina. Sunt multumit de noile achizitii, desi este nevoie de timp pentru integrarea acestora. De asemenea, jucatori noi veniti trebuie sa inteleaga ca acum este alt nivel si sunt alte pretentii.

Radu Lilian: Gandind ca s-au facut achizitii, am crezut ca va fi mai simplu. GRESIT! Fara efort, dorinta si munca nu vom rezolva problemele, iar in acest moment consider ca nu aratam ca o echipa. Vom fi deoarece sunt solutii.

8 comentarii:

 1. ultras boys venus28 august 2012 la 18:48

  SA NU LASATI PE NIMENI SA SCAPE..........LA FIECARE MECI UNDE VEDETI JUCATORI TRECUTI FACETI CONFRUNT INAINTE DE INCEPEREA PARTIDEI.......ASA TREBUIA FACUT INCA DE ANU TRECUT

  RăspundețiȘtergere
 2. Cine nu respecta regulile jocului trebuie sa plateasca. cu toate astea juniorii de la Venus trebuie sa se puna pe treaba la antrenamente si la meciuri.

  RăspundețiȘtergere
 3. BAFTA BAIETI...VENUS VICTORIE!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Se pare k sunteti mai rau k ciocanesti :)

  RăspundețiȘtergere
 5. sa vina gardos inapoi!doar asa putem termina cat mai sus!

  RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .