joi, 2 august 2012

6ASE VIN JUNIORII!

Joi 02.08.2012 juniorii Venusului au început pregătirile pentru noul sezon. Elevii conduși de Dan Giurcan și Lili Radu au susținut un meci amical în deplasare cu echipa similară din Borcea. Meciul s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 40 de minute, timp în care Dan Giurcan a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Rezultatul final a fost 6-1 pentru Venus, golurile echipei noastre fiind marcate de Voinea Răzvan și Bălașa Gabriel (de câte două ori), Băjenaru Daniel și Pâslaru Florin.
Cu această ocazie Dan Giurcan a avut posibilitatea să vadă la lucru o serie de jucători care doresc să evolueze în sezonul următor în tricoul Venusului. Aceștia vor trebui să treacă și de preselecția organizată sâmbătă de la ora 10.00 la stadionul din comuna Independența.
La finalul partidei Dan Giurcan a declarat: După un asemenea rezultat nu se pot spune prea multe. Astăzi am dorit să văd nivelul de pregătire la care ne aflăm, iar obiectivul nostru rămâne crearea unei echipe competitive pentru sezonul următor. Alături de mulțumirile aduse conducerii clubului, vreau să mulțumesc primarului și vice-primarului comunei Independența pentru pentru sprijinul acordat în realizarea deplasării de astăzi și dorim să fie în continuare alături de noi.

33 de comentarii:

  1. viticola fetesti4 august 2012 la 22:27

    invatatii pe taranusii aia 2 pe SLIC feat SALAM ca nu asa se vine la un meci de fotbal sa jignesti fotbalistii , va multumim taranusilor sariti-ar bipsurile ale de nesimtit gaozar ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este o rusine a fi taran, este o rusine a fi taran de oras, cum pari a fi tu. Se pare ca faci parte din echipa, cunosti prea bine conducerea Venusului. Jucatorii nu au fost jigniti, este normal ca oamenii sa-si exprime nemultumirile. Vrei sa te aplaude in picioare la fiecare faza? Daca esti prea sensibil te invit sa ai curaj, vorbesti direct cu conducerea si daca esti nemultumit poti pleca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionut are dreptate desi zlic e un nebun. noi jucatorii trebuie sa ne vedem de treaba in teren sa nu ne intereseze de margine. si ieri la meci am avut momente proaste doar nu vroiai sa ne felicite oamenii. pana la urma ei dau bani si pot macar o parere sa dea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am facut sacrificii in legatura cu munca sa fiu prezent la amicalul asta. Am batut 400 de km intr-o zi pentru ca sa ajung acolo si sa fiu injurat si jignit de acest om Ion Radu. Probabil lucrurile astea trebuiau sa le rezolv eu cu el discutand in privat dar pentru mine ca om nu mai exista. FZV!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ioane au dreptate sa mai strige dar nu sa jigneasca cum a facut o si o face zlic. asta jigneste toata lumea si pe tine si pe antrenorii de la juniori. da tu sti lucrurile astea bine si stiu ca ai aflat si de multe combinatii ale lui. de aia astept k tu si florin sa i dati un sut in cur sa se trezeasca si sa l treceti in rezerva pe nesimtit.

    RăspundețiȘtergere
  6. sosiri , plecari la venus ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Venus Independenta .7 august 2012 la 09:45

    Sosiri certe : Gabriel Voinescu . Dorobantu Valentin - ambii FC Avantul Floresti (Giurgiu), Rosca - Sageata Stejearu , Emil Constantinescu - Dalga , Lupu "Neymar" - Ariesul Turda .
    Plecari certe : Piron , Porumbel , Radu , Catana ,Munteanu , Gheorghe , Furdui , Constantin Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  8. la plecari o sa mai urmeze si altii.la fel si la sosiri.impresarul e in cautari

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate luati un fundas dreapa k ne am saturat de tabaraseanu. ala baga fitile in echipa doar pt bani

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc colegul meu de echipa ca ma susti

    RăspundețiȘtergere
  11. aaaaaaa sau nu poti sa joci de mine nu-i problema si maine plec daca nu mai e nevoie de mine dar tu unde o sa joci la FC NICAIERI .

    RăspundețiȘtergere
  12. Speculatiile nu isi au rostul acum si nici atacul la adresa jucatorilor din echipa. Ideal ar fi ca cei care scriu comentarii sa-si dea si numele real. Asta daca nu cumva sunt lasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. echipa merge in cantonament pina incepe campionatul

      Ștergere
  13. Le place la unii sa se plimbe mok la munte si pe urma sa l injure pe primar si sa spuna k nu le da banii desi omu ala si a achitat datriile fata de ei. Mai bine va cereti scuze ba nesimtitilor stiti voi care sinteti. asa ca ionute ei sunt primii lasi si ei ar trebui sa recunoasca si sa si ceara scuze.

    RăspundețiȘtergere
  14. suporter , nu ne rugam de nimeni sa ne tina la echipa sau sa tina echipa . daca dansii vor performanta si vor ca echipa sa fie mandria comunei asta inseamna sa bage si mana in buzunar. Noi nu oblligam pe nimeni sa investeasca, e bucuria dansilor. Moca mergi si bei, mananci tu pe langa noi care la fiecare meci vii si vorbesti echipa pe la spate ca o curva. Noi doar ne facem meseria, pe langa cealalta pe care o mai avem.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu chiar sint suporter nu am fost la mese la meci cu nimeni. curve sint aia kre vorbesc oamenii din conducere pe la spate k sint nemultumiti tot timpu.

    RăspundețiȘtergere
  16. ba daca zlic nu ar mai fi pe banca si nu ar mai urla atmosfera ar mult mai buna. sa saturat lumea de smecheriile lui. asta vrea sa prosteasca pe toata lumea. de aia pleaca multi de la echipa suparati.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca slic vrea sa fie el antrenor deaia se tot baga peste ilie. el urla la toti de cand incepe meciul si jicneste. eu stiu bine ca am jucat acolo. primaru trebuie sa stea pe banca macar el da banii.

    RăspundețiȘtergere
  18. DACA SCAPATI ECHIPA DE ZLIC SI DORU IMPRESARU DAU O BERE. CA EI NU AU DAT NIMIC LA ECHIPA AU STAT PE BANII PRIMARULUI. CAND INCEPE CAMPIONATUL?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca astia doi nu se mai ocupa de fotbal nu o sa mai existe la independenta echipa asa ca suge-ti pixul de obositi voi jucati ca de asta a-ti venit nu sa va dati cu parerea de conducere.

      Ștergere
    2. florine!!! Ciocu mic...O fi tac-tu dar nu ajuta echipa cu nimic prin behaielile lui.

      Ștergere
  19. nici io nui sufer pe aia doi da merg la teren pentru echipa. florin si ionut trebuie sa fie linga echipa mai mult. maine e meci la teren?

    RăspundețiȘtergere
  20. se joaca la INDEPENDENTA cu VITICULTORUL FETESTI la ora 18 iarcampinatul incepe pe 18 august cu meci de cupa si pe 25 august meci de campionat .

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu inteleg de ce va certati la postarea care este numai despre juniori .. nu inteleg ce treaaba au juniorii cu lucrurile care se intampla la seniori ..

    RăspundețiȘtergere
  22. Veniri si plecari? vrem sa stim si noi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sosiri certe : Gabriel Voinescu . Dorobantu Valentin - ambii FC Avantul Floresti (Giurgiu), Rosca - Sageata Stejearu , Emil Constantinescu - Dalga , Lupu "Neymar" - Ariesul Turda .
    Plecari certe : Piron , Porumbel , Radu , Catana ,Munteanu , Gheorghe , Furdui , Constantin Mihai

    RăspundețiȘtergere
  24. Da este trist, dar cu toate cele intamplate trebuie sa fi-ti mandrii de aceasta echipa, cu mult respect sportul din comuna dumneavoastra este la un alt nivel decat cel din restul comunelor din jud. Calarasi.Ma bucur ca exista atfel de echipe si in acelasi timp este o bucurie ca oricare echipa care va juca contra dvs. sa o faca in cel mai placut mod.Mult succes in continuare si nu uitati sportul trebuie dus mai departe cu orice pret.Domnilor (in)DEPENDENTA de fotbal duce catre sanatate.Mult succes pe viitor si asteptam cu mult respect sa ne reintalnim intr-o confruntare directa, indiferent de rezultatul partidei placerea este mare.
    Cu mult respect Fortuna Tamadau

    RăspundețiȘtergere
  25. Poate ia si zeciu cativa juniori ..

    RăspundețiȘtergere
  26. Cum sa vina jucatori tocmai din turda ?
    Sau giurgiu ?
    Cand voi nu aveati bani pt liga 3a cu astia din oltenita si de unde or mai fi fost :))))
    Asa ca dragi suporteri nu ascultati la prostiile astora.

    RăspundețiȘtergere
  27. david gheorghita22 august 2012 la 15:41

    d.barosanu....zeciu e un om de nota 10 il iubesc!!!lotul care a castigat tot ce era posibil,niste jucatori seriosi,oameni cu bun simt!!la venus de acum in 20 de ani nu o sa mai castige venus ce a castigat in zezonul trecut...poate sa mai aduca inca 20 de jucatori degeaba...
    echipa fara zeciu nu are cum sa mearga,ca motorina nu o sa mai fie nimeni,porumbel era creerul,radu si catana fundasii de baza,munteanu cand intra se vede o liniste in joc,piron niste executii de senzatie,de mine ,,david gheorghita ce sa mai zic"cand intram si eu ne ion tipa...o sa vedeti echipa ca in zezonul trecut nu o sa mai faca....

    RăspundețiȘtergere
  28. daca il iubeai nu plecai la Modelu ,nu o sa mai vezi banii de la INDEPENDENTA ,adio o sa-ti gheortaie matele )))))))))))))))))0.si apropo sa ma anunti si pe mine cand o sa joci la Modelu .

    RăspundețiȘtergere
  29. Gheorghe afost la venus? pai asta nu putea nici la roseti iar acum a ajuns la modelu.

    RăspundețiȘtergere
  30. david gheorghita25 august 2012 la 10:59

    una daca nu puteam la roseti nu mai ajungeam la venus....si jucator venus cred k nici u nu prinzi de zici de mine pe tine te intereseaza bani pe mine sa joc sa castig bani ....asa ca laso asa....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .