luni, 14 noiembrie 2011

VANT PUTERNIC, MASINARIA DE FOTBAL FUNCTIONEAZA PERFECT!

                   Dragos Voda - Independenta 0-3
                  (Scaeteanu, Oprea Adi, Mustata)

Pe un frig patrunzator, Venus se deplasa la Dragos Voda pentru disputa cu echipa ce anul trecut incurcase, pe acelasi teren pe Venus, scor 0-0. De data aceasta Venus a intrat mult mai hotarata pe teren, incercand sa transeze meciul inca din primul mitan. Chiar daca la pauza scorula fost unul alb, in cea de-a doua repriza lucrurile au stat complet diferit. La 5 minute dupa reluarea celei de-a doua reprize, Venus reuseste sa deschida scorul prin Scaeteanu cu un sut sub bara din 6 metri la o graseala din partea portarului advers. Asadar 0-1!
Minutul 54`, Porumbel il serveste perfect pe Oprea Adi in fata portii, acolo de unde varful si totodata golgeterul campionatului (22 goluri) nu iarta trimitand sub transversala din 10 metri radicand scorul la 0-2 !

Jocul mergea perfect, golul trei plutea in aer, iar in minutul 83`, responsabilul Venusului cu golurile de generic, Mustata, isi demonstreaza inca o data clasa cand dintr-o centrare in forta de pe partea drepata a lui Petcu Ionut il gaseste nemarcat la 15 metri pe Musty care inscrie cu un volee de senzatie din cadere sub bara nefericitului din poarta lui Dragos Voda. Scor final 0-3 iar “Barcelona judetului” se se relaxeaza enervant de bine in fotoliul de lider al seriei C.

Echipa de start a Venusului: Condei, Cinaru, Vlad, Tarabasanu, Furdui, Constantin, Munteanu, Porumbel, Catana, Scaeteanu, Oprea
Schimbari: Marcu <-> Scaeteanu, Mustata <-> Constantin, Brasoveanu <-> Catana, Petcu <-> Porumbel


In meciul juniorilor, trupa condusa de pe banca de bravii Radu Lilian si Dan Giurcan au mai reusit sa faca o victima prin pustii minune condusi de ei. Viitoarele briliante au executat “juniorii” celor din Dragos Voda cu scorul de 3-, hatt`rick`ul lui Chirita Cristian (15 ani ,un nume ce trebuie notat) aducand cele trei puncte Vensului.


De remarcat este faptul ca Venus va sta sambata, iar miercuri, Ilie Zeciu a planificat un amical la Oltenia cu echipa din localitate ce activeaza si ea in divizia D cu incepere de la ora 14.00, asta pentru a-si tine in priza elevii pentru meciurile ce urmeaza.

17 comentarii:

  1. Mustata cu Benone stiu ca se ocupa de el .. de ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. TOT CE AM INCEPUT LA INDEPENDENTA O FAC DIN PLACERE PTR FOTBALUL LOCAL SI PTR ACESTI COPII MINUNATI.FAPTUL CA DE 2 ORI PE SAPTAMANA VIN LA ANTRENAMENT,INSEAMNA CA.SI DORESC,DECI EU AM SA.I AJUT CU MARE DRAG.VICTORIA E A LOR,MERITATA SI LE MULTUMESC CA M.AU FACUT MANDRU!BRAVI,IMI PARE UN CUVANT PREA MARE,DAR VA MULTUMESC PTR APRECIERI.LILI RADU

    RăspundețiȘtergere
  3. Juniorii aveau nevoie de mai mult sprijin iar tu esti axact ce le lipsea , au capatat incredere in ei , vin cu placere la antrenament iar cu multa seriozitate in curand vom auzi de cativa si la echipa mare . Bafta pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut.as vrea sa fac si eu o precizare si anume:va rog eu frumos cei care lasati comentarii pe acest blog si va semnati cu anonim sa nu mai carcotati impotriva acestei echipe si sa bagati cearta pentru ca dupa cum se vede ,orice ati zice despre ea,echipa isi vede in continuare de treaba si dupa cum bine vedeti are si rezultate.vreau sa felicit intreg staf'ul tehnic impreuna cu echipa de seniori dar si cea de juniori.tineti-o tot asa si o sa vedeti ca visul de a promova la divizia c o sa se implineasca.dar mai vreau sa va intreb ceva si anume de ce la juniori nu sa pus un antrenor care in trecut a jucat pt venus si care intradevar poate sa vina cu o alta mentalitate pt acesti copii pt ca eu consider si nu vreau sa supar pe nimeni ca lili radu si dan giurcan nu are priceperea necesara pt a antrena acesti copii.oare au vreo calificare in acest sens!?A-si fi curios sa vad si eu un antrenament de-al juniorilor condus de cei doi.inca odata va cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta este o parere de-a mea si mi-o mentin.va salut si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vali , acesti oameni o fac din placere pentru acei copii , iar ei ii rasplatesc munca lor prin rezultatele de pe teren. Sa nu uitam ca juniorii Venusului sunt singurii ce fac pregatire din toata divizia D . Dan Giurcan si Lili chiar stiu sa-i motiveze pe baieti prin antrenamentele pe care le fac. Plus ca, nu beneficiaza de niciun banut ce doi , beneficiul lor este placerea copiilor antrenati de ei . Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca in acest sezon adversarii Venusului nu se mai tem doar la seniori (ca in ultimele 2 sezoane.)Acum si juniorii fac ravagii.Fortza Venus!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari inca o data celor doua echipe seniori si juniori pentru rezultatele de sambata, felicitari si antrenorilor.
    Pentru Valentin: cred ca Musty a punctat bine situatia de la echipa de juniori. Poate nu cunosti acest lucru, dar Dan Giurcan a evoluat foarte multe sezoane in tricoul Venusului, iar Lili a evoluat la echipa de juniori a clubului. Probabil te-ai gandit la cineva anume cand ai propus un alt antrenor, dar nu stiu cati oameni sunt dispusi sa investeasca timp si pasiune la o echipa de copii la acest nivel. Eu cred ca Dan si Lili fac treaba foarte buna impreuna, dovada sunt rezultatele din ultimele etape dar, mai important, atitudinea jucatorilor si modul in care se exprima in teren s-au schimbat - obiectiv principal in momentul in care s-a hotarat inceperea antrenamentelor. Poti asista la antrenamentele echipei de juniori, iar oamenii sunt dispusi sa asculte/discute eventualele sugestii.

    RăspundețiȘtergere
  8. valentin, eu am impresia ca ai cazut ca musca in lapte. aproape toti oamenii care sint interesati de situatia echipei, si cei care o sustin ca si suporteri stiu ca dan giurcan si lilian radu au jucat fotbal la independenta. poate s.au retras inainte sa stii si tu ce inseamna fotbal. trebuie amintit faptul ca echipa de juniori e SINGURA din judet care se incadreaza in baremul de varsta. RESPECT VENUS. RESTUL E TACERE......

    RăspundețiȘtergere
  9. lili radu a jucat si pt venus(atunci era avantul) si a mai jucat si ptr visinii...din ce am auzit...lili radu juca footbal cu jucatori marcanti ai venusului gen...mocanasu',botu'...etc....din pct meuy de vedere el stie fotbal.poate nu e un profesionist in ceea ce priveste antrenamentele,respeectiv meseria de antrenor....lucru care e valabil si ptr dan giurcan(nea' dan)...dar ei lucreaza cu sufletul..si intrebati-va altceva..cine din tot campionatul asta e profesionist 100% in ce face??toti o fac din suflet...mai mult sau mai putin(aici intervin banii)...ideea e aceeasi..merita respect si apreciere pt ce fac si stati voi...latrailor linistiti ...k in ritmul asta va scoate jucatori minunati din juniorii aia...succes...un out-sider

    RăspundețiȘtergere
  10. ce mai stiti si voi fotbal taranusi dracu.toti va dati cu parerea si le stiti pe toate.mai aveati voi fotbal de calitate daca nu-i aveati pe baietii astia de la calarasi sau oltenita.sa vazut mentalitatea voastra de tarani prosti.daca nu era fotbalul mai stia cineva de voi?daca si aia doi (antrenorii de la juniorii) au jucat fotbal atunci de altii care intradevar au jucat ce sa mai zicem.prea faceti atata tam tam pe seama asta.sa luati si voi exemplul ciocanestiului la cat de uniti sunt,incepand de la conducere si pana la ultimul jucator care se schimba in vestiarul lor.restul e cancan tarani cocliti.(se exclude echipa venus in frunte cu primarul anghel care am inteles ca e un om deosebit,in rest la carcotasi multa........ se stie)

    RăspundețiȘtergere
  11. Taranusule, tu ai fost refuzat de Venus in vara cumva? Oricum ar fi stai jos!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu ce legatura au antrenorii de la juniorii Venusului cu Ciocanestiul. Dar am auzit si eu de atmosfera buna de acolo. Baietii fac dush impreuna cu suporterii, se spala pe spate unul pe celalalt, se tin de mana pe strada si isi impart chiar si nevestele. Asta da atmosfera de prietenie....Termina ba frustratule si ratatule cu comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  13. In echipa Venusului , atmosfera e tensionata tare, si stiti de ce? .. pentru ca nimeni nu i poate bate ..

    RăspundețiȘtergere
  14. ba voi astia din dilga ciocu mic fricosilor de ce nu a-ti venit in returul din play-of la independenta noi vorbim de fotbal pt ca avem cu ce voi sinteti niste ciobani deveniti peste noapte cu echipa de fotbal apropo m----e iti dam noi in gura voi ne dati m---e la p----a.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vb prostii...Juniorii venusului promoveaza si la ekipa mare jucatori care fac fata in liga...Ex: A debutat la Dunarea Calarasi (copii si juniori) dar a fost promovat la seniori de Dan Giurcan , care face o treaba excelenta. Jucatorul se numeste Mustata Mihai.
    Un respect deosebit il am si pentru Doru Simion care umbla la moralul jucatorilor si baietii intra pe teren cu zambetul pe buze.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .