marți, 27 septembrie 2011

OASTEA LUI STEFAN CEL MARE NIMICITA IN FIEFUL VENUSULUI !

                             Venus -Conpet 8-0
       [Oprea Adi (2), Mustata (2), Porumbel (2), Tarabaseanu, Radu)

Sambata, dupa cum derula lucrurile in clasament, briliantele din Independenta aveau o simpla formalitate de indeplinit, dar la "Coade" nu toate victoriile aduc multumiri, ci doar victoriile pline despectacol. Asta s-a intamplat si sambata, meciul contra celor de la Conpet a adus inca o data acel suras, acea multumire care se intrezarea pe chipul fiecarui spectator in parte. S-a terminat cu victoria Venusului, scor 8-0, ceva normal daca tinem cont ca in acest sezon briliantele au marca nu mai putin de 26 de goluri in 3 meciuri pe propriu teren.


Echipa de start a Venusului:
       Craciun  
       Coman       Vlad        Tarabasanu   
       Furdui     
       Constantin        Munteanu   Porumbel    Mustata    
       Scaeteanu      Oprea      


Schimbari:
Badea <-> Coman     Petcu <-> Constantin     Catana <-> Munteanu     Popa <-> Oprea

GOLURILE MECIULUI !

Min. 17` - Ramas cu poarta goala, Radu, fostul fundas al Pheonixului indeplineste o simpla formalitate si inscrie pentru 1-0 din pasa lui Constantin.
Min. 25` - Dan Tarabaseanu ridica asistenta in picioare atunci cand de la 25 de metri trimite un trasor in vinclu, urcand scorul la 2-0.
Min. 30` - Oprea Adi face 3-0 cu o lovitura de cap, rezultata din cornerul batut de Scaieteanu.
Min. 40` - Mustata iese si el la rampa cu o executie scoasa parca din joben, un lob de la 14 metri ce-l lasa mut pe portarul advers. Asadar 4-0(pauza)
Min. 58` - Acelasi Mustata mai isi arata o data clasa cand mai modifica odata tabela trecandu-si in cont dubla dupa un`doi`ul perfect cu "Scaiete".  5-0 !
Min. 63` - Oprea Adi mai inscrie o data, e data asta cu un sut napraznic sub bara din intoarcere modificand tabela la 6-0, asezandu-se lejer in fotoliul de golgeter al seriei cu 11 goluri in 5 meciuri.
Min. 79` - Porumbel marcheaza primul gol de la venirea sa la Venus dupa o pasa a lui Mustata, acesta ramas singur cu portarul trimite cu calm in poarta.
Min. 86` - Se face 8-0 atunci cand acelasi Porumbel il umileste pe portarul advers, stingand tabela.

"Ne place spectacolul iar asta se vede in jocul nostru. E imposibil sa n-ai pofta de joc pe un asemenea teren, venim de drag la stadion cand stim ca jucam acasa, in acest templu al judetului. Sambata este adevaratul nostru test, spera sa ne intoarcem cu victorie de la Unirea" -  a declarat capitanul Venusului, Coman Catalin.

39 de comentarii:

  1. Felicitari Venus si succes sambata! Va fi totusi un meci mai usor decat ne asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai vazut de mult timp o echipa atat de buna in liga a 4-a. Dupa parerea mea ati face fata cu brio in liga a 3-a (cu conditia sa faceti pregatire).

    RăspundețiȘtergere
  3. ATENTIE sambata la unirea vine barca avem de luat o revansa contra lui MARIAN BICA fostul jucator al venusului pentru care avem un respect deosebit pentru tot ce a facut la Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari baietii si sucees sambata l unirea ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. salut brasov te asteptam la echipa cit mai repede

    RăspundețiȘtergere
  6. mai stau si eu 2 luni florin ce vrei sa iti aduc de aici ?

    RăspundețiȘtergere
  7. sa ma suni cind ai timp vorbim la telefon mariusica

    RăspundețiȘtergere
  8. Ilie nu l-a batut niciodata pe Bica. Nici ca antrenor, nici ca jucator. Este cumva Ilie slab sau Bica prea bun? Cred ca ambele sunt adevarate. Poate de data asta sa faca diferenta valoarea jucatorilor (mult mai buni cei de la Venus), pentru ca la nivel de antrenori, indiferent de rezultat, Bica este peste Ilie. Sper ca intr-o zi, Bica sa fie antrenor si la Venus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sper ca Bica sa fie intr-o zi antrenorul Venusului, dar maine Venus trebuie sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce va mai place sa-l sabotati pe Ilie..pacat ca in fata va dati prieteni..

    RăspundețiȘtergere
  11. liga suporterilor din independenta1 octombrie 2011 la 09:11

    nu i-l saboteaza nimeni dar bica a ramas in inimile suporterilor venusului pentru ca de multe ori a reusuit sa aduca bucuria pe fetele lor asa ca si ilie este favoritul nostru dovada este longevitatea lui ca antrenor la venus este un fel de alex ferguson pastrind proportiile FORZZA VENUS batem 4-0 la unirea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu nu cunosti sensul cuvantului a sabota. Ilie are mana libera, are toate conditiile si este sustinut de toata lumea. Nu cred ca cineva a facut ceva care sa fie considerat "sabotaj". Delirezi. Cel mult se poate sabota singur daca nu promoveaza.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se vede ca nu mai este Giorgica si Riciu.Cum l-ati luat pe Pisa inapoi asa puteati sa faceti transferul lui Riciu.In 2 sezoane care a jucat a ajutat echipa foarte mult si voi i-l luati pe Pisa inapoi .:-j

    RăspundețiȘtergere
  14. asa este sa vazut lipsa lui georgica o sa rezolvam si situatia lu riciu pt ca avem nevoie de el pina in iarna o rezolvam riciu ai rabdare ca se rezolva.

    RăspundețiȘtergere
  15. sa inteleg ca furdui nu a jucat poate cineva sa spuna de ce.. astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu a jucat din cauza unor probleme personale.

    RăspundețiȘtergere
  17. Voi cei de la Venus spuneti ca nu aveti nevoie de arbitri,dar sambata cu Borcea ce a facut Marius Anghel? Le-a anulat celor de la Borcea un gol valabil(se facea 0-2 min.75)si v-a pus-o pe var in min.86(cand mingea a fost sutata de la 2-3 metri in abdomenul unui fundas),ca altfel nu dadeati gol pana se intuneca.
    Am fost la meci,recunosc ca aveti echipa,dar cu Borcea a castigat Marius Anghel nu voi.
    De ce nu s-a scris nimic pe site de acest meci?

    RăspundețiȘtergere
  18. Este adevarat ca am facut un meci mai slab dar penalty a fost hent clar dar cite ocazii am ratat nu a amintit nimeni asta e se mai intimpla sa joci si mai slab dar o sa va ne razbunam in retur.forzza venus

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu a fost hent,mana a fost lipita de corp mingea a fost sutata de la 2-3 m mai mult in burta fundasului de la Borcea,cand a iesit din teren se vedea urma mingii pe abdomenul lui(era rosu).
    Corect ati avut cateva ocazii mari,dar si Borcea a avut 2-3 ocazii,iar de faza din min.75 cand un atacant de la Borcea a fost lovit cu piciorul in gura de ultimul fundas de la voi,dar a ramas singur cu portarul si a marcat,iar arbitrul a dat fault in atac ce spui Florine?

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai fratilor..cu cata ambitie joaca taranii astia impotriva Venusului, stai linistiti, cand pierdeti cu echipe de pe ultimele locuri nu mai sunteti asa viteji.

    RăspundețiȘtergere
  21. unde ai vazut tu hent clar florine?sa fim seriosi,,dar mirel anghel sa isi faca 'treaba' trebuia sa inventeze ceva.nu te supara dar cu echipe mai bune aveti ceva probleme.bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  22. echipele mai bune vor iesi la joc si va fi mai usor nu se vor apara pe 2 linii ca borcea

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred ca problemele cu echipe "bune" au aparut datorita lipsei de concentrare din partea jucatorilor Venusului, sau datorita automultumirii aparute dupa inceputul foarte bun de campionat. Nu uita ca Venus a invins fara probleme echipa din Modelu. Oricum sambata este o ocazie buna sa demonstram ca putem castiga fara probleme si impotriva echipelor "bune". Daca intr-adevar Ciocanesti este o echipa "buna". Succes Venus!

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, a-ti castigat cu un penalty cu Modelu(oare aveti etapa fara penalty ?),oricum daca nu aveti arbitri cu voi, la Ciocanesti e greu sa castigati, sau are Ciortan grija ?.

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim , presupun ca esti unul din aia care sta la bere cu fotbalistii dupa meci , atarni mai bine zis..

    RăspundețiȘtergere
  26. O sa vedem sambata daca este nevoie de arbitri sau nu pentru ca Venus sa castige. Nu mai cautati scuze pentru o evdentuala infrangere, sau pentru esecurile voastre din "cariera" impotriva Venusului.

    RăspundețiȘtergere
  27. care ma penalty scorul a fost 3-1 si mai am avut 5 ocazii clare de joc anonim o sa ramii pe viata iar pt cei din ciocanesti o sa le aratam sambata ca tot o dau pe arbitri asa au zis si in primavara cind i-am umilit trebuia sa le dam 7 sa nu mai tot vorbeasca .ciocu mic deocamdata "venus" domina judetul de ani buni si cred ca deranjam dar asta e trebuie sa stati la rind dar cred ca o sa iesiti la pensie. ciortan nu are nici o treaba cu venus el avea treaba cu arbitri cind era la ciocanesti atunci facea japca pe fata de asta tot acuza cei din ciocanesti ca stiu ce facea ei "hotu striga hotu" oricum sa demonstrat in play-off ca nu aveti valoare va batut curcanii o echipa de desculti care nu aveau tricourile la fel si erau incaltati in galosii.asa ca ciocul mic bulgarilor obositi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am vazut ca dominati judetul la fotbal.Dar la barajul cu Eolica Baia de ce ati jucat tenis?Ati uitat asa repede fotbalul jucat la judet?Dar sa fiu sincer mi-a placut meciul,a fost un set frumos la finalul caruia v-ati amintit ca visul vostru era "promovarea in C" si ati dat fuga la FRF cu o contestatie....dar era prea tarziu.Poate va reuseste figura la barajul urmator,dar atentie sa jucati fotbal....nu tenis!

    RăspundețiȘtergere
  29. pe eolica nu-i batea nici o echipa din romania care a participat la baraj noi tot am dat 3 goluri dar alta echipa din judet cred ca lua 10 ma anonimule dar pt voi acest vis de a juca la baraj este imposibil asa ca nu mai tot vorbiti aiurea va zbateti in mediocritate si cu asta am incheiat ca oricum voi habar nu aveti de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa va vad vitejilor maine la Ciocanesti ce faceti.
    Sper intr-un arbitraj corect a brigazii:Gabi Balaban,Ionel Radulescu,Dragos Bobeica supervizata de Daniel Stefan.
    FORZZA CIOCANESTI!

    RăspundețiȘtergere
  31. va dam 3-0 si plecam dar ciocanesti cine este ca nu am auzit de ei

    RăspundețiȘtergere
  32. ne dati 3 cum le-ati dat si celor de la Borcea etapa trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  33. de 3 etape nu mai scrieti nimic pe site...mna bucur chiar nu ati avea ce.

    RăspundețiȘtergere
  34. ultraboys peluza sud16 octombrie 2011 la 20:27

    pai scrieti si voi invidiosilor daca aveti unde acum a-ti descoperit si voi internetul oricum venus este cea mai titrata echipa din judet asa ca voi ceilalti asteptati la rind ,dar cred ca o sa iesiti la pensie si nu mai aveti timp.forzza venus daca aveai singe i-ti afisai numele cred ca esti un nimeni si te bagi in seama dute la culcare ca te urecheaza mamica miine trebuie sa pleci la scoala cred ca am consumat deja prea multa cerneala pt tine.

    RăspundețiȘtergere
  35. vreau sa i-l felicit pe oprea george(babangida) care a reusit sa conduca echipa foarte bine si a avut o inspiratie de moment introducindul pe MARCU acesta reusind sa obtina penaly clar din care oprea adrian a adus un punct meritat pt echipa noastra.

    RăspundețiȘtergere
  36. parca spuneati ca le dati 3 si plecati acasa
    ati dat doar unu si ceva obisnuit la voi din penalty si ala
    nu mai aveti antrenor?
    daca babangida a fost antrenor la meciul asta ati ajuns rau de tot fratilor
    unde a fost marele antrenor Ilie Zeciu?

    RăspundețiȘtergere
  37. ce faceti mai baieti nu mai scrieti nimic pe aici despre Barcelona judetului care de trei etape este ca un marfar.
    V-a egalat Unirea la puncte,dar daca analizati bine Modelu chiar daca ati castigat meciul cu ei stau cel mai bine,au doua meciuri mai putin.
    Vreau si eu comentarii despre meciul de la Ciocanesti,asa cum ati facut la marile victorii cu Jegalia ,Potcoava si Stefan.

    RăspundețiȘtergere
  38. bai latraule gura mica ca ma c-c in ea

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .