duminică, 13 iunie 2010

"IO" CAND VREAU SA "FLUIR" , "FLUIR" - PARTEA II


BRANDUSA, UCIGASUL DE PARTIDE !!

Ieri a avut loc actul final al cupei romaniei, faza judeteana, pe terenul central din Calarasi acolo unde s-au infruntat ultimele doua echipe ramase in competitie, Ulmu si Sohatu. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 in favoarea celor de pe malul Mostistei castigand astfel CUPA, dar atractia principala n-a constituit-o jocul in sine, ci "fiul vitreg" al arbitrajului Calarasean, omul ce are o medie de patru meciuri facute praf pe luna, nimeni altu` decat "Brandusa cel mic".
S-a demonstrat inca o data ca seful abritrajului din judet nu are nici cel mai mic simt din punct de vedere al delegarilor facute .. ( sau poate nu-s facute de el.. )

Circul "Safari", amplasat pe terenul de zura, n-a mai avut nici un farmec, toti trecatorii orpindu-se la circul ce se tinea pe terenul central, acolo unde Brandusa starnea hohote de ras in tribuna prin modul sau de a arbitra. Si cum nici un meci arbitrat de "criminal" nu trece neobservat, "Brandusa cel mic" si-a intrat repede in rol si a inceput sa imparta cartonase in stanga si-n dreapta, aproape ca arata caronasul galben si celor prinsi in off-side. S-au aratat, nu mai putin de 12 avertismente galbene si 2 de culoare rosie.
In min. 35` al partidei, nr. 9 al Vointei patrunde din partea dreapta inspre careul advers, intra in 16 metri acolo unde este tatonat de un fundas al echipei din Ulmu, face o fenta si cade in careu neatins de nimeni. Brandusa aflat la 40 de metri de faza, nu sta pe ganduri si scoate cartonasul galben venind vijelios spre locul cu pricina si, surpriza nu acorda galben pentru simulare ci 11 metri si galben pentru Teo, fundasul lui Pheonix spre uluirea astistentei. (doar un exemplu din zecile de greseli facute ieri de "ucigasul partidelor")

POZE CU MAIMUTA !

Prezenta la meci, din tribuna, familia Brandusa isi fotografia fiul din toate unghiurile, chiar si atunci cand Cristian era incoltit de zece jucatori de la Sohatu, gata sa-l linseze pentru deciziile pline de incompetenta pe care acestea le lua, semn ca acestia sunt foarte mandri de fiul lor, de felul cum acesta reuseste de fiecare data sa se faca de ras, atat pe el cat si pe tatal sau, Mircea Brandusa care face naveta saptamanal AJF-CCA pentru a-l propulsa pe acesta sa oficieze partide de liga a II-a , TRIST !!

INCA O PATA NEAGRA PE ACEST ARBITRU DE CARTON .. OARE CATE ASTFEL DE PETE MAI TREC NEOBSERVATE?

9 comentarii:

  1. bravo domnule redactor, mare dreptate aveti.acest om nu se poate numi arbitru si pur si simplu circar de meserie.inca odata, va felicit.

    RăspundețiȘtergere
  2. nesimtitule, cum ai ajuns tu sa arbitrezi incultule?.. felicitari pentru articol .

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar asa de varza este asta? parca era mandria arbitrajului din calarasi, o mare promisiune. Cred ca nu-i priesc meciurile cu miza. :)) Sau meciurile in general.
    Are totusi unele scuze: era canicula, familia era prezenta la meci, multa lume in tribuna si cea mai buna scuza este ca..nu se astepta sa fie el delegat central.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut!

    Am fost si eu la meci! Nu vreau sa comentez decat ceea ce am vazut pe teren, desi am avut neplacerea sa-l intalnesc pe acest baiat si in parcare.
    In primul rand, el nu are personalitate de arbitru. S-a pierdut in momentul in care a acordat penalty pentru Sohatu. Intamplarea a facut sa fiu foarte aproape de locul in care s-a produs acel fault si dati-mi voie sa spun ca aia a fost una dintre putinele decizii luate corect de Brandusa. In rest, lipsa de personalitate. Crede ca se impune prin faptul ca scoate foarte usor cartonasele din buzunar. Greseste. Asa ii irita pe jucatori, antrenori si conducatori. Se vede ca nu are experienta.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta s'a nascut speranta si moare talent...nu inteleg de ce il mai tin in arbitraj.???

    RăspundețiȘtergere
  6. INTRATI PE ACEST BLOG. E PROMUL DIN LIGA A 5-A CALARASEANA. http://liga-a-5-a-calarasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ati terminat ma cu Brandusa? Mai lasati-l in pace. Scrieti si voi ceva de voi. Dar ce, daca nu aveti. Va place sa va luati de altii. O echipa care se respecta nu ia in seama nimic si joaca fotbal. Ca doar asta este rostul lor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu crezi ca e prea mult ptr tine sa ne inveti sic e sa scriem? ..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .