duminică, 2 septembrie 2018

NOROCOS DAR SANATOS!

Dunarea Gradistea (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 2-3 (Mirica 2, Sezer)

     Continua parcursul fara greseala al tinerilor jucatori antrenati de Daniel Condei si Dan Giurcan. Sigur, de data aceasta au fost mari emotii. Echipa gazda s-a luptat exemplar si a fost la un pas de marea surpriza. Desi li s-a atras atentia, copiii din Independenta au tratat meciul superifical crezand ca vor castiga doar daca se prezinta pe teren.
A fost nevoie de inspiratia lui Mircea Mirica, care a reusit golul victoriei in ultimul minut de joc. Pana atunci evolutia echipei a fost una mediocra. Toti jucatorii trebuie sa inteleaga ca joaca intr-o echipa si fiecare depinde de ceilalti 10 din jurul sau. Nu este loc de vedetisme sau de individualism, fotbalul fiind un joc colectiv, de echipa.
Sigur ca echipa sufera la capitolul omogenitate, acest lucru urmand sa fie remediat in timp, odata cu derularea antrenamentelor si a meciurilor oficiale. Copiii trebuie sa inteleaga ca a juca la Venus impune o mare resposabilitate si sacrificiu.
Cel mai important este ca intotdeauna sa-si asculte doar antrenorii si nu alti asa zisi specialisti, care nu cunosc potentialul echipei si nici modul de lucru cu niste copii/juniori.
Copiii nu joaca pentru bani ci doar pentru placerea jocului si cu speranta ca vor avea sansa promovarii la echipa de seniori (gluma anului nu?).
     Pentru copii urmeaza doua partide relativ lejere, ideale pentru construirea relatiilor de joc, obiectivul echipei in acest tur de campionat fiind clasarea pe unul dintre locurile fruntase.

6 comentarii:

  1. bravo ai mei.sa loati campionatu

    RăspundețiȘtergere
  2. Au si prime de ce dezinformam au luat bani si cand au pierdut vezi meciul cu Roseti de anul trecut in afara de prima primita de la adversari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La juniori nu s-au cerut niciodata prime, ele se dau din dorinta dl. Anghel ceea ce este f.bine. Singurele sume solicitate clar sunt cele pentru transport la antrenamente si meciuri. Cam asta este diferenta fata de seniori unde se conditioneaza prezenta tuturor de primirea banilor...cat despre meciul din sezonul trecut cred ca vrei sa arunci cu noroi.

      Ștergere
  3. macar juniori fac antrenamente nu vin doar sambata la meci si cere bani

    RăspundețiȘtergere
  4. Te doare de bani ma?Vrei si tu ceva si de la juniori?Nu te mai saturi?

    RăspundețiȘtergere
  5. tu aveai prima de la alții și te oftici ma

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .