luni, 16 iulie 2018

DEZAMAGIRE!


     Doua saptamani au visat jucatorii si suporterii Venusului ca vor evolua in sfarsit in Liga a III-a. Doua saptamani toti am sperat ca in sfarsit gheata se va sparge si oamenii vor cunoaste mult mai bine Barcelona de Calarasi.

     Visul s-a transformat insa in cel mai negru cosmar pentru toti cei care iubim Venus Independenta. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, aspectul financiar impotmolind din nou drumul echipei noastre catre un esalon superior.
Din pacate, o echipa nu se poate finanta cu promisiuni sau cu monede virtuale.   Este nevoie de mult mai mult de atat. Este clar ca singurul impediment real a fost cel strict financiar iar din acest motiv conducerea echipei nu trebuie neaparat blamata.
Sunt insa multe alte intrebari la care suporterii ar merita raspunsuri, macar de ochii lumii. Poate am cazut in capcana, deoarece stiam cu totii ca Independenta ramane o comuna mica pentru care liga a III-a ar fi fost o palarie prea mare.
Este clar ca palierul managerial a gresit cand a construit in liga a IV-a o echipa mult prea competitiva,  fara a previziona ceea ce urma sa se intample. Poate ca uneori orgoliile si ambitiile personale trebuiesc lasate de o parte, nefiind necesar sa termini numai pe primul loc pentru ca lumea sa te aprecieze.    
Din pacate ramane o rusine destul de mare, o pata proeminenta pe blazonul echipei si, de ce nu, al comunei, ce greu poate fi stearsa. Poate totusi ca nu ne-am facut de ras, aceasta alegere fiind mai inspirata decat o eventuala retragere din liga a III-a dupa 5-6 etape.

Ce urmeaza pentru Venus este simpu: acum se vor vedea oamenii care tin la aceasta echipa. Toti cei ce iubesc neconditionat si dezinteresat echipa trebuie sa stranga randurile, si, cu o strategie inteleapta si realista sa reformeze o echipa aflat acum in genunchi, ranita, dar care inca respira.
Intr-o logica a lucrurilor, echipa trebuie sa se inscrie in liga a V-a, acolo unde poate isi va gasi o perioada linistea, mantuirea si identitatea. Apoi, dupa un sezon, sa promoveze in liga  a IV-a si incet, incet sa-si regaseasca mandria, imaginea si sa redevina ceea ce stim si iubim cu totii – Venus Independenta aka Barcelona de Calarasi.
     Succes Venus mai departe! Nu uita ca nu victoriile ne definesc, ci felul in care trecem peste infrangeri!

NOTA: Rugam carcotasii si zvonistii de meserie sa nu mai arunce “pe piata” diverse scenarii legate de viitorul ehipei si al staff-ului doar pentru a capta reactii. Deocamdata nu s-a stabilit nimic in legatura cu aceste aspecte, toate schimbarile oficiale urmand a fi publicate pe site-ul oficial al clubului.

9 comentarii:

  1. Vrem copii din sat și lângă ei antrenorii care sa le arate ce sa facă.suntem de ras acum dar cred ca e șansă să avem mai multi jucători din independenta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce e ala palier managerial la independenta? Cine mai rămâne dintre jucători?

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi in liga 3 si dinamo in champions legue.o fii de la conducatori

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu merge in ultima liga ca acolo sint primele mici si la uni nu o sa le placa asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ăsta e publicat acum 3 ani..Ca parcă aminte auzit varianta asta:))

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand sa-ti scoti autocirrect-ul de la telefon, daca te pricepi. In al doilea rand sa scapam de cei care " iubesc Venus pana la ultimul leu"!

    RăspundețiȘtergere
  7. voi sa scapati de aia care daca nu era bani pleca de la echipa.sa vad cine ramane acum in ultima liga ce barbati sint

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne pare rau pentru voi da buzunaru ne intereseaza pe noi

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .