marți, 13 februarie 2018

HAPPY VALENTINE'S DAY!

     Dupa o iarna blanda ne reluam vechiul si “prostul” nostru obicei: meciul de sambata. Venus este lider, are o echipa buna si toate sansele sa castige un nou titlu de campioana.
Astfel, meciurile amicale din aceasta perioada au menirea de a reintroduce in circuit pe toata lumea – jucatori, antrenori, conducatori si suporteri.
Primul amical al echipei noastre a fost o infrangere, cu un rezultat bunicel insa, 1-2 la Modelu. Pentru Venus a inscris Dobra, atacantul venit pentru a ramane la echipa, dar care a disparut in cea mai deasa ceata existenta. Posibl ca omul sa se afle pe alta planeta, din moment ce nu are semnal la telefon, in conditiile in care in Bucuresti semnal exista si in tunelul metroului.
Al doilea “semi amical” a insemnat o noua infrangere 0-2 cu Roseti. Partida a fost intrerupta dupa 45 de minute, dupa gesturile huliganice ale unui grobian din tabara adversa, dar si dupa “eroismul” unui adversar care a lovit miseleste un component al echipei noastre. Nu ai ce sa-i faci cand oamenii nu au tigla pe casa..

     Dar sa nu mai vorbin despre nimicuri si sa ne concentram putin pe echipa noastra.
In cele doua meciuri amicale, Venus s-a prezentat impecabil – lot complet, jucatori motivati, cate 3-4 juniori selectionati de fiecare data, punandu-se accent pe restabilirea relatiilor de joc si nu neaparat pe rezultat.
Ca de obicei, organizarea meciurilor a fost la inaltime, staff-ul echipei dovedind anual ca se pricepe  la astfel de lucruri, fiind clar ca, concurenta ii motiveaza fantastic pe jucatori.
Nici nu vrem sa ne gandim ce va fi in cantonament, unde prezenta tuturor jucatorilor ii face misiunea grea antrenorului nostru in a alege primul 11 pentru campionat.
Pana atunci insa, sambata 17.02.2018 Venus sustine primul meci oficial din acest an, cupa la Stefan cel Mare. Meciul fiind unul usor si pentru ca jucatorii sa nu se supere sau sa se accidenteze in perspectiva cantonamentului, primul 11 urmeaza sa fie unul oarecum “old boys” in componenta urmand sa-si gaseasca loc si Daniel Condei, Ionut Beia, Ilie Zeciu si Danut Giurcan. Nu sunt excluse insa evetuale surprize…
Partidele amicale au fost inregistrate, s-au realizat statistici si comentarii ale acestora, concluziile fiind prezentate detaliat conducerii.
Toti cei prezenti la meciuri au fost placut surprinsi de modul in care decurg lucrurile, fiind clar pentru toata lumea ca atunci cand s-a vorbit despre castigarea titlului si promovare, toti oamenii au privit cu seriozitate acest aspect.
Se dovedeste inca o data ca, la un asemenea nivel, este nevoie doar de un foarte mic efort, facut in echipa, pentru ca lucrurile sa mearga (aici vorbim strict de organizare si nu de ceea ce presupune efortul financiar).
     Cu speranta ca lucrurile vor deveni si mai bune decat in prezent, sustinem in continuare neconditionat, dar mai ales dezinteresat, echipa noastra!

NOTA: 
Cartita: 1. mic mamifer insectivor, cu ochi mici acoperiți de o membrană, cu blană neagră, cu labele anterioare adaptate la săpat, care trăiește în galerii subterane.
             2. spion care acționează timp îndelungat în interesul unor straini, informator, denunțător.

     Totusi, termenul din definitia 2. nu este utilizat corect atunci cand “cartita” actioneaza in sprijinul/interesul propriei echipe si pentru a incerca sa indrepte anumite gafe “nesesizate”. 
    



5 comentarii:

  1. Cum asa ma ca la meciu cu Roseti independenta nu a avut jucători.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai la jocul cu roseti a întrat și zeci pe teren.cum adică lot complet.si eu zic ca e la misto scris

    RăspundețiȘtergere
  3. asa procedeaza o echipa care vrea sa promoveze.face totul serios.bravo conducerii

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca de obicei articol delicios.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .