vineri, 9 septembrie 2016

VOI CAND VA TREZITI?

VENUS INDEPENDENTA - Spicul Valcelele 3-2 (Manofu, Ene, Chirita)

Cat chin pentru Barcelona! Cate emotii pentru supoteri si conducerea tehnica! Venus nu se regaseste iar rezutatele bune intarzie sa apara. Meciul cu Valcelele trebuia sa fie unul usor, in care nu se punea problema castigatoarei.
Totusi, avem o problema. Aproape la fiecare meci Venus incepe meciul “in inferioritate”. Unii jucatori par de pe alta planeta, par ca au uitat sa joace fotbal si nu reusesc sa-si intre in ritm. Daca pana acum am semnalat unele mici "scapari manageriale", de aceasta data jucatorii sunt in culpa. Conducerea le-a asigurat cele mai bune conditii (atat cat se poate la acest nivel), le sunt satisfacute doate doleantele insa la capitolul obligatii unii raman restanti. Sigur, nu exista presiune deocamdata, insa macar orgoliul lor de “fotbalisti” ar trebui sa-i trezeasca.
Diferenta intre Venus si Valcelele este uriasa, insa doar din cauza noastra oaspetii si-au permis la finalul meciului (fara temei) sa puna la indoiala victoria Venusului. Daca dai goluri nimeni nu mai poate spune nimic, dar intai trebuie sa joci sau macar sa ai putina ambitie.
Semnalul de alarma a fost tras, iar echipa trebuie sa inceapa sa joace, jucatorii sa se ambitioneze si sa arate ca merita sa imbrace tricoul Barcelonei de Calarasi. Cine nu poate, sa ridice mana si sa sara din schema. Nu este cu suparare. Sau poate ca este nevoie ca sistemul rotatie sa incapa sa functioneze iar unii titulari de drept sa inteleaga ca trebuie sa muncesti in continuare pentru a-ti mentine locul.
Primul pas, etapa urmatoare in meciul cu Fundulea…Pardon – peste doua etape in derby-ul cu Chirnogi.

     Succes Venus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .