duminică, 10 mai 2015

FĂRĂ MILĂ!

Steaua Radovanu (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 0-12



Deplasarea la Radovanu s-a dovedit a fi un antrenament util pentru elevii lui Cinaru și Giurcan. Aceștia au marcat încă din primul minut al meciului și apoi și-au făcut de cap reușind să înscrie ori de câtre ori au dorit, reușind să se evidențieze Ursaru (atât prin reușite cât și prin cele aproximativ 15 poziții de offside în care a fost surprins).
De remarcat câteva premiere – primele goluri înscrise pntru Venus de către Dobre, Neculai și Dumitru, precum și prezența în poartă, în premieră, a lui Mirică Nicușor.
Cei doi portari titulari ai echipei au fost „menajați”  în presepctiva partidei extrem de dificila împotriva celor din Oltenița din etapa următoare. Pentru a nu pierde totuși pregătirea fizică, cei doi s-au antrenat la ceva „treburi casnice” și așa cum fac adevărații profesioniști, și-au închis telefoanele mobile ori au refuzat să răspundă la apelurile primite!
Etapa următoare, la Independența vine Oltenița, un adversar tradițional, însă juniorii Venusului trebuie să câștige și să demonstreze că trec printr-o perioadă bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .