joi, 26 februarie 2015

REVINE FOTBALUL!

     Sambata Venus incepe oficial returul sezonului 2014-2015. Deoarece obiectivul principal - cucerirea titlului de campiona judeteana este compromis, echipa noastra se poate concentra pe singurul obiectiv real ramas - Cupa Romaniei. Sambata este un prim pas, Venus deplasandu-se la Dragos Voda, o echipa din subsolul clasamentului dar cu ambitii mari in jocurile cu echipele fruntase.
Fara achizitii de marca, Venus ar trebui sa se concentreze pe crearea unei echipe competitive in perspectiva sezonului viitor, locul 2 sau 3 in clasament fiind aproape echivalente, in situatia in care nu castigi campionatul.
Singurul lucru care conteaza este probabil ca Ilie Zeciu are de luat o revansa in fata lui Virgil Bogatu (antrenor la Oltenita) care l-a batut unde, cum si cand a vrut pe antrenorul nostru si implicit pe Venus. Sigur ca nu este un scop in sine victoria in fata lui Bogatu, cat mai degraba victoria in fata liderului la zi, dupa meciul irelevant din tur.
Conducerea Venusului si-a facut datoria fata de jucatori iar ei au datoria, morala macar, de a rasplati eforturile unor oameni care traiesc si pentru aceasta echipa si fara de care la Independenta nu ar mai exista fotbal ci doar circ.

SUCCES VENUS INDEPENDENTA IN RETURUL SEZONULUI 2014-2015!

2 comentarii:

  1. Pff ati schimbat de tot farmecul acestei echipe o sa aduceti si jucatorii din toate regiunile pentru ce ?.....pentru nimic..clar si asa banii irositii aiurea folositii cu interes nu doar pentru a avea jucatorii tip "messi "folositii jucatorii din comuna juniorii...ca pe noi ne-ati distrus toata generatia care a fost sub conducerea voastra .

    RăspundețiȘtergere
  2. stai linistit. copiii care cresc acum la juniori Venusului vor avea sansa lor la echipa de seniori. spre deosebire de generatia vostra ei sunt mult mai disciplinati, ascultatori, muncitori dar mai ales modesti. care din aceste calitati le ragasesti in generatia voastra sau la tine?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .