miercuri, 24 iulie 2013

START SPRE UN NOU TITLU!

    
      După o vacanță de vară mai lungă decât se preconiza, campioana județului Călărași reia sâmbătă pregătirea pentru un nou sezon. Obiectivul trasat de conducere este același: câștigarea campionatului județean și a barajului pentru promovarea în Liga a III-a.
     Pe lângă păstrarea lotului de jucători din sezonul precedent, antrenorii Ilie Zeciu și Marius Lucan urmăresc să întărească echipa cu jucători de valoare, care să poată ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor.
     Singura plecare certă este cea a lui Pectu Ionuț - Pissa, cel care urmează să plece în Anglia pentru a semna cu o echipă din capitala Londra ;).
     De asemenea, se urmărește cooptarea și a altor sponsori care alături de Agrozootehnica Independența și Primăria Independența să sprijine Barcelona județului.
     Pentru început la data de 27 iulie 2013, începând cu ora 18.00, Venus urmează să dispute un meci amical, adversarul urmând a fi ales dintre Oltenița și Grădiștea.
     SUCCES VENUS INDEPENDENȚA ÎN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2013-2014!

8 comentarii:

  1. In ce liga se va duce Petcu Ionut?
    Si de ce nu incercati sa faceti antrenamente si la juniori?
    Macar pe cei care pot face fata...pacat.
    P.S"Barcelona are cel mai important centru de copii si juniori din lume,nu te poti numi Barcelona doar pentru ca ai dominat 3 campionate din lipsa de adversari(si nici o participare in liga a3a),te vei numi Barcelona Calarasiului cand esti pus la punct si cu juniorii,Ciocanesti este mai aproape pentru numele de Barcelona doar ca ei mai au de muncit la echipa mare..

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Se vor fae antrenamente la juniori in masura posibilitatilor. 2. Te inseli grav - nu Barcelona are cel mai bun centru de juniori din lume. 3. Poate nu stiai dar nici Ciocanesti nu face antrenamente la juniori. 4. Pissa pleaca la Tottenham pentru a- l inlocui pe Gereth Bale! 5. Scrie numele real cand dai comentarii, nu te impusca nimeni. 6. VENUS INDEPENDENTA ESTE BARCELONA JUDETULUI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar care este cel mai bun centru de juniori din lume?

      Ștergere
    2. Centrul Internaţional de Studii Sportive din Suedia a publicat un top al celor mai bune academii de fotbal din Europa.

      Principalul criteriu de evaluare a fost formarea jucătorilor între 15 şi 21 de ani, care au jucat cel puţin trei sezoane pentru club.

      Academia celor de la Ajax este cea mai bună din Europa, avînd 69 de jucători de referinţă, formaţi de clubul olandez, care acum joacă în 31 de campionate europene.
      Top 5 cele mai bune academii de fotbal din Europa (ATENTIE: nu din lume):

      1. Ajax Amsterdam
      2. Partizan Belgrad
      3. Hajduk Split
      4. Barcelona
      5. Sporting Lisabona

      Ștergere
    3. Din lume cred ca e o echipa din Brazilia iar din europa cred ca ajax.

      Ștergere
    4. Nu stiu daca Wesley Sneijder, Ryan Babel, John Heitinga, Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart,Edgar Davids,Clarence Seedorf,Nigel de Jong, Maarten Stekelenburg(care vin de la AJAX)se compara cu Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Bojan Krkic,Cesc Fàbregas,Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets(care vin de la Barcelona).Tinand cont de performantele lor,nu cred ca poti spune ca au acedemia mai slaba ca a Ajaxului...Cand faci un jucator precum Messi care iti castiga 4baloane de aur,un xavi care face jocu' atat de simplu la mijlocul terenului,la fel si iniesta..Academia celor de la Barcelona de acum cativa ani reprezinta in mare parte Barcelona de astazi..La Ajax se produc jucatori buni dar nu cred ca se pot compara cu cei ai Barcelonei.Daca ai vazut meciul dintre Bayern si Barcelona observai ca prima echipa a Bayernului a marcat un singur gol in a 2-a repriza cand pe teren au fost juniorii de la Barcelona...Poate ca Ajax scoate multi jucatori care joaca prin atatea campionate dar calitatea nu e la fel de buna precum cei de la Barcelona(parerea mea)
      Fara juniori nu se ajunge nicaieri...



      Ștergere
    5. ce nu intelegi ma ala e clasament facut de profesionisti de oameni care pot face o statistica cum trebuie. din ce stiu eu academie foarte buna exista si la o echipa din Argentina.

      Ștergere
  3. Impreuna spre un nou titlu! Forza Voinescu!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .