luni, 26 martie 2012

CAMPIOANA ISI RESPECTA BLAZONUL , BRILIANTELE AU SCUTURAT SPICUL !

                        VENUS - Spicul 3-0
             (Porumbel , Mustata , Tanasescu)

Pe cochetul stadion din Independenta , Venus a primit vizita Spicului din Roseti. Venita pe stadionul campioanei cu ganduri mari echipa din Roseti n`a jucat deloc rau in prima repriza reusind sa tina trupa lui Zeciu destul de sus incercand sa iasa din cand in cand pe contraatac.  Aceasta tactica a durat decat 37` de minute, minut in care Porumbel a trimis un trasor de la 20 de metri sub bara lui "Bizonu`" reusind sa modifice tabela pentru prima oara, acesta fiind si scorul pauzei.
Dupa fluierul de inceput a celei de a doaua reprize , Venus a controlat total jocul , intrarea fostului fotbalist al Deltei Tulcea , Marius Lucan a luminat din ce in ce mai mult mijlocul terenului.
A fost nevoie de inspiratia lui Zeciu ca avantajul sa se mareasca la doua goluri. Intrat de 5 minute in joc , Mustata dubleaza avantajul la prima atingere de balon.
Scorul final este stabilit de atacantul bucurestean Tanasescu care dribleaza portarul si fructifica pasa venita de la acelasi Mustata urcand scorul la unul de neprezentare , 3-0. Cu acest rezultat , Venus isi consolideaza pozitia de lider asteptand deplasarea de etapa viitoare de la Stefan cel Mare.

Succesul  briliantelor n`a fost chiar asa de sarbatorit in vestiarul campioanei dupa meci , o intamplare nefericita umbrind victoria campioanei . In minutul 30` Oprea Adi a iesit de pe teren fiind dus la spital de urgenta , diagnostic : fracvtura de piramida nazala (lipseste 2 luni).

Venus a inceput astfel : 4-4-2
Condei - Tarabaseanu , Teodorescu , Radu , Catana - Iordache , Furdui , Porumbel , Petcu - Piron , Oprea Adi.
Au mai intrat : Constantin <-> Oprea Adi , Lucan <-> Furdui ,  Mustata <-> Iordache , Tanasescu <->Piron

Echipa de juniori a Venusului , a castigat si ea la o diferenta de tri goluri, scor 4-1. Trupa lui Dan Giurcan incepe usor usor sa puna in practica sedintele de pregatire facute in cursul saptamanii.

13 comentarii:

  1. Bravo venus. cine a dat golurile la juniori?

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrache alexandru,chirita cristian,pazlaru florin,johnny brylyantu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu numai nea dan se ocupa de juniori. altcineva face antrenamentele

    RăspundețiȘtergere
  4. impreuna cu domnul antrenor DAN GIURCAN se ocupa de juniorii venusului si domnul antrenor secund RADU LILIAN pentru care jucatorii cei mici ai venusului ii multumeste pe aceasta cale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar Radu Lilian se ocupa de juniori..domnu dan e prea "ocupat" pentru a veni la antrenamente;)

      Ștergere
  5. Multumim nea lili pentru ajutor si sfaturi. el si nea dan fac echipa buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca eu si Lili ne ocupam de juniori,meritul ptr victoriile obtinute se datoreaza in totalitate copiilor.Noi ne alegem cu satisfactia de a le fi alaturi si de a ne bucura impreuna cu de ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Dane , sa `i inveti sa joace si pentru matale , sa nu fiu eu singurul . Felicitari pentru victorie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceea ce a scris Dan Giurcan este perfect adevarat. acesti oameni lucreaza din pasiune si dragoste pt.copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan Giurcan si Lili Radu se ocupa de echipa de juniori fara sa fie recompensati in vreun fel. Ei sunt multumiti ca pot transmite copiilor bucuria de a juca fotbal. De aceea eu personal le multumesc inca o data si le urez succes in continuare. Incepand cu acest sezon ambitia mea este ca mai multi juniori sa faca pasul catre echipa mare. Totul se va face pas cu pas, din aproape in aproape.

      Ștergere
    2. Cand vreodata o sa vedem un junior la echipa mare? O sa mai dureze ceva timp pana se va face si lucrul asta..

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .