miercuri, 9 noiembrie 2011

GALAXIA VENUSULUI PIERDE DRAGALINA IN SPATIU .. !

Venus - Dragalina 5-0
                             (Oprea Adi 4, Munteanu)

Cu o pofta incredibila de goluri dupa jocurile mai putin reusite pe la jumatatea campionatului, Venus a mai umilit o adversara in fieful sau. Unirea Dragalina si-a asteptat de 11 etape randul sa plece de la Independenta cu capul plecat.
Masinaria de fotbal a Independentei s-a pornit chiar din minutul 3, atunci cand golgeterul campionatului, Oprea Adi l-a invins cu o lovitura de cap superba pe portarul advers. Venus a continuat sa-si toace marunt adversarul iar cu un minut inainte de pauza, acelasi Oprea mai inscrie o data, de data asceasta lobul este solutia pe care Adi o alege sa-si execute adversarul din poarta urcand scoru al 2-0.
Dupa pauza, nou intratul Marcu il serveste cu o pasa parca venita cu gol cu tot pe neobositul Oprea care pune latul si duce scorul la 3-0.
Golul patru era inevitabil la felul cum lucruile stateau in teren, iar in minutul 70` Munteanu trece de 4 adversari intr-un slalom demn de un schior adevarat, ajungand fata in fata cu portarul il ridiculizeaza si pe acesta trimitand lejer in poarta goala.
Si ca "manita" sa fie completa, Adi Oprea inscrie si al patru-lea sau gol din acest meci, indeplinind o simpla formalitate dupa o pasa venita cu exteriorul in fata portii de la Muha. Scor final 5-0!

"Un meci controlat de noi cap-coada,  jucat cu zambetul pe buze timp de 90 de minute, tabela putand arata acum un scor fluviu daca se reflecta pe ea tot ce s-a intamplat in teren. Multumim publicului pentru sustinere, nu-i vom dezamagii !" - a declarat Coman Catalin, capitanul de drept al Venusului la finalul partidei, accidentat la acest meci .

16 comentarii:

  1. poate lui coman ii dati toti bani mai trapatoni de independenta [nea ion]

    RăspundețiȘtergere
  2. Un meci bun, oricum Venus va avea un retur mai usor decat toate celelalte contracandidate deoarcere toate meciurile tari le va juca acasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule antrenorul Venusului este Ilie Zeciu, nu nea Ion. Ilie este cel care decide echipa si normal stabileste (sau propune conducerii)ce prima de joc primeste fiecare jucator - dintre cei care nu au fost titulari. Oricum si nea Ion a avut rezultate la Venus in calitate de "Trapattoni", cum spui tu.
    Acum stai linistit si vino la meciurile Venusului in continuare. Ca spectator!

    RăspundețiȘtergere
  4. vad ca faci ce faci si dai de fiecare data in ZECIU ,Ionut, Nu stiu exact cine esti dar esti penibil , vrei sa antrenezi tu venus? .. daca ilie pleaca cu siguranta nu mai ramaneti decat cu maxim 5-6 jucatori care stau pt bani la club, atat. si ca tot veni vorba de nea Ion asta , ar trebui sa ridice mana si sa plece , daca vrea sa ajute clubul, altfel ramane rusinea echipei.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai ionut latraule te cunosc ai fost o puscarie de portar ce tot dai in ilie el cand juca fotbal tu nu stiai unde este siderurgicu si mai scutestene jovani sau lasane.

    RăspundețiȘtergere
  6. Didi esti avocat? oricum esti unul slab. Nu la-am atacat pe Ilie, ai interpretat ceea ce am scris cum ti-a convenit tie. Am considerat ca este normal sa se stie ca Venus are un antrenor si acela nu este nea Ion. M-ai inteles gresit, eu sunt multumit ca deciziile la echipa le ia doar Ilie si nu altcineva si mai cred ca nu il putem judeca cat timp nu face antrenamente. Acum sa nu crezi ca jucatorii stau pentru Ilie la Venus, te minti singur. Daca tu crezi ca nea Ion trebuie sa dispara nu esti suporter al echipei - desi este adevarat si el mai greseste. Venus traieste doar din pasiunea oarba pentru fotbal si echipa a doi oameni - unul este nea Ion, iar cel mai important Anghel Constantin. Restul sunt doar vorbe.
    P.S.Anonimului retardat nu ii voi raspunde, este prea beat, dar il astept in continuare la meciuri. Ca spectator!

    RăspundețiȘtergere
  7. p.s tu vorbesti ca nu ai mai jucat de 10 etape latrau mic si te mai crezi si mare fotbalist lepra numai sa imbarligi sti;

    RăspundețiȘtergere
  8. Ba da fraieri mai sinteti. Voi astia care vorbiti de Ionut si luati apararea lu ilie, ati uitat cand a plecat la galatzui? Ionut cel putin tine la echipa asta si nu e suporter doar sambata cum santeti uni dintre voi doar ca sa beti si voi o bere. Anonimule are dreptate Ionut esti prea beat ca sati mai sti si numele..:)) Ionute eu stiu ca tu esti cu ilie dar nu cred ca merita. Oricum nea ion trebuie sa mai stea in banca lui mai bine vine florin radu.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce stadion e asta?parca nu era asa pustiu in imprejur cel din independenta

    RăspundețiȘtergere
  10. totii jucatorii stau pt bani asta e viata dar trebuie sa le apreciem efortul ca vin sa joace chiar si de la 50 km si cei din oras joaca fara antrenamente si totusi sintem sus asa ca ilie are tot sprijinul nostru el a fost si la bine si la greu referitor la nea ion mai exagereaza citeodata dar asta e pune foarte mult suflet pt echipa si de asta mai face si unele greseli dar noi trebuie sa fim uniti pt ca asa vom reusi sa facem perfotmanta,ionut incearca sa ajute si el cu ce poate echipa el se ocupa mai mult de echipa de juniori unde chiar avem citiva copii talentati.

    RăspundețiȘtergere
  11. la ce te referi adrian cind spui ca este pustiu

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa e Florine! Jucatori vin pentru banii..:) Hai sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e terenul de la Independenta , asta e poza mai veche de acum doi ani , pe stadionul din Ulmu !

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim spunea...

    p.s tu vorbesti ca nu ai mai jucat de 10 etape latrau mic si te mai crezi si mare fotbalist lepra numai sa imbarligi sti;

    A nu se confunda cu Pisa (Petcu Ionut) .

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonimu vorbeshte mult, prost si fara rost. Asta il matura baietii de sub mese dimineata. Betziv ordinar care vorbeshti de cei din independenta stai in cushca ta.

    RăspundețiȘtergere
  16. vezi ca tu bei mai mult ca mine mancami-ai p-a cu mata

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .